X
 
 

3-те най-добри зодии

23976 0
photo of 3-те най-добри зодии
Снимка: iStock/Guliver
В живота ни има хора, които вечно ще помним с добротата им. Те дават всичко от себе си, за да правят другите щастливи и винаги са готови да подадат ръка на всеки. Това са 3-те зодии, които имат златни сърца:

Овен

Истински противоречива зодия, за която сме чели какво ли не. Истината е, че има златни представители на тази зодия, които са истинските 'екзепляри', представляващи зодия ОВЕН. Те имат големи сърца и са отворени към всички хора. Не делят другите на добри и лоши, а смятат, е всеки човек има нещо добро у себе си и не бива да се съди по грешките, които правят в живота си. Ако някой им помогне с нещо, никога не забравят добротата им и са готови цял живот да им помагат, когато имат нужда. Ако някой им даде нещо, връщат два пъти в замяна. Овните са широкоскроени и умеят да общуват успешно с всеки.

Рак

5-те ужасни НЕсъвместимости в зодиите

Не всяка любов завършва с щастлив  край, колкото и да ни се иска приказката да продължи вечно. Някои зодии просто не си отиват и к...

Раците са хората, които сякаш имат не едно, а две златни сърца. През целия си живот те се поставят на второ място и винаги има поне един човек, за когото се грижат, преди дори да помислят за себе си. Те са добри към всички, не таят лоши мисли и чувства и много рядко влизат в каквито и да било конфликти. Раците са родени да правят добро, без да искат нищо в замяна. Тяхната мисия в живота е винаги да държат на принципите си и никога да не ги нарушават, независимо какво се случва с тях. Добротата им е принцип номер едно, на който никога не изневеряват.

Стрелец

Невероятно интересни личности, които понякога остават неразбрани, но само от хората, които са далеч от същността им. Стрелците дават всичко от себе си във всяко едно начинание, с което се заемат. Тяхната същност е изтъкана от отговорност, преданост и доброта. Най-голямата им сила се крие в способността им да превръщат всяка цел в реалност, колкото и време да им отнеме това. Освен това качество, представителите на тази зодия са хората, които умеят да отсяват стойностното в живота, да гледат позитивно на нещата и да обичат живота с цялата си същност. Те са оптимистите, които виждат надеждата, вярват в любовта и търсят добротата у хората. Стрелците са златни хора.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 2 от 5. Гласували общо: 2 потребители
missing image
Седмичен хороскоп за 19-25 август

Овен Това е седмица, в която да не се претоварвате. Възможно е да се наложи да поемете чужди задължения за известно време, но се договорете за срок,...