3-те властни зодии, от които мъжете се страхуват

345221
3-те властни зодии, от които мъжете се страхуват

Има жени, които са по-властни, отколкото един мъж може да понесе. Заложено е мъжът да е водещата фигура в една връзка и когато това не се случи, се появяват много проблеми. Това са 3-те зодии при жените, които никога не пускат контрола:

Овен

Жените със зодия Овен са истински огън, с който малко мъже могат да се справят. Те обичат да командват и да владеят ситуацията изцяло. Искат винаги да става тяхното и рядко са готови на компромиси. Овните имат нуждата непрекъснато да доказват, че знаят повече и могат повече. В семейството те са водещата фигура, а мъжете до тях изпълняват всичките им желания. Хубавото при Овните е, че те не целят нищо лошо със своето поведение, просто са свикнали всичко да става, както те кажат.

Дева

6-те зодиакални двойки, които си пасват перфектно

Любовта е сложно нещо и много често не успяваме да разберем защо не се получават нещата между нас и някой нов човек. Невъвместимостта в...

Девите са жени, които знаят какво искат и знаят как да го постигнат. По пътя си към успеха обаче мачкат всичко и всички. Те са независими, не търпят мъжете до тях да им казват какво да правят и често това им изиграва лоша шега. Не се съобразяват, не питат, а направо действат. Те трябва да знаят, че няма как да изградят стабилна връзка с това си поведение и винаги ще са сами, ако не смекчат малко независимостта си. Мъжете се страхуват да излизат с жени, които държат целия контрол. Лесно губят интерес.

Козирог

Жените Козирози са кариеристки и в даден момент от живота си работата им е всичко. Мъжете не обичат жени, които се събуждат и си лягат с мисълта за кариерата си. Жените от тази зодия правят всичко възможно, за да са номер едно. Те обичат да командват в службата, което често се прехвърля и в личния им живот. Няма мъж на тази Земя, която да изтърпи всички наставления и съвети, които Козирозите дават. Страхът при мъжете идва от там, че жените им са прекалено контролиращи създания, които понякога задушават със силата си.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com