3-те зодии без късмет в живота напоследък

46558
3-те зодии без късмет в живота напоследък
Снимка: iStock/Guliver

Това са зодиите, на които все им бяга късметът, каквото и да правят, с каквото и да се захванат в живота си. Ето кои са те, какво могат да направят, за да предизвикат късмета си и как да бъдат по-щастливи от преди.

БЛИЗНАЦИ: Близнаците са личности, които много вярват в късмета, в съдбата и в това, което животът е преценил, че заслужават. Въпреки това имат лош късмет, който смятат, че не са заслужили с нищо и смятат, че е време да променят. Късметът на Близнаците се изплъзва най-вече в любовен план. Не успяват да срещнат сроднаата си душа, постоянно попадат на неподходящи хора и много им се иска късметът им да проработи и най-накрая да са щастливи в любовта. Има хора около Близнаците, които им пречат и им дават лоши съвети. За да обърнат късмета си в своя полза представителите на тази зодия трябва да се отърват от „приятелите“ им, които им мислят зло и не се държат така, както подобава. Близнаците имат добра интуицията, затова добре могат да познаят кои хора са искрени към тях и кои не.

За какво всяка зодия зодия е най-добре да си харчи парите

Астрологията дава отговор на въпроса за какво си струва да харчите парите си всяка зодия. Овен Вие постоянно сте в движение. Не се пр...

СТРЕЛЕЦ: Късметът на Стрелците е изчезнал в последно време от живота им. Те трябва да разберат как да си го върнат в живота, иначе ще имат трудности занапред. Най-вече нямат късмет във финансово отношение. Всяка нова работа, която започват, не се развива така, както им се иска. Спестяванията им все не стигат. Случва се така, че се появяват непредвидени разходи и всичко това на фона, че са задлъжнели към разни хора около себе си. За да могат да обърнат късмета си в тяхна полза, Стрелците трябва да изчистят всички задължения, които имат да връщат, да сменят изцяло работното поприще и тогава нещата ще потръгнат.

РИБИ: Рибите нямат късмет в любовта. Все попадат на хора, които искат да се възползват от тях, без да им дадат нищо в замяна. Често интуицията им подсказва, че човекът до тях не е искрен или не мисли да бъде тук задълго, но желанието на Рибите да създадат връзка е по-голямо от усещането им, че нещо не е наред. Ако Рибите искат да обърнат късмета си и да предизвикат любовта в живота си, трябва просто да започнат да се вслушват във вътрешния си глас, защото трябва да знаят, че имат много силна интуиция. Малко хора могат да се похвалят, че усещат толкова точно хората около себе си, а Рибите имат голям коз с тази своя дарба.   

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо не трябва да се глезите с безплатни бонбони на рецепцията?

Тези жени не могат да носят обувки с висок ток

Пътешествие за вкуса: 5 интернационални ресторанта в София

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Как се пише: осигуровки, осигоровки, усигуровки или усигоровки?

Какъв пост се спазва през Страстната седмица?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com