3-те зодии, които е добре да имате в живота си

57096
3-те зодии, които е добре да имате в живота си
Снимка: iStock/Guliver

Хората около нас са в състояние да окажат влияние не само върху настроението ни, но и върху енергията и желанието ни за развитие. Ако искате да привлечете повече позитивни емоции и промени, то задължително трябва да се обградите с представители на следните зодиакални знаци:

Телец 

Топ 5 на най-романтичните зодии

Романтиката е важна част от любовната връзка. За съжаление не всички мъже и жени могат да се похвалят с това. Астролозите са сигурни, ч...

Те могат да бъдат изключително дразнещи на моменти, но все пак не може без тях. Дори и да имат недостатъци, с които трудно се привиква, Телците са прекрасни хора – верни, състрадателни, обичат силно и никога няма да ви предадат. Ще направят живота ви цветен и изпълнен с приключения, които ще помните цял живот. А ако вашият партньор е Телец – то знайте, че сте в сигурни ръце – важното е да можете да изтърпите ината им, цупенето и променливите настроения. За сметка на това те са грижовни, обичат завинаги и са готови да дадат всичко за човека до себе си.

Лъв 

Лъвовете са смели авантюристи, които ще направят живота ви по-интересен. Винаги готови за приключения, те са широкоскроени и са склонни да приемат всички гледни точки. Имат най-разнообразен кръг от приятели, за което са и много ценни, защото могат да ви срещнат с пъстри и интересни хора. В семейството са спокойни и не държат те да поемат контрола, могат да отстъпят ръководството и на половинката си. Трудно можете да влезете в сърцето на лъва, но ако се озовете там ще бъдете обичани и обгрижвани.

Риби

Телец и Скорпион се радват на страстна връзка

Телецът и Скорпионът се раждат под влияние елементите Земя и Вода. Те имат сходни и същевременно коренно противоположни черти. И двата...

Чисти създания, които не търпят злобата и бягат надалеч от проблемите и интригите. Верни приятели, които никога няма да ви предадат. Прощават дори тежки провинения. Те са забавни, дори са душата на компанията. Вярват в чудесата на малките неща и се опитват да убедят всеки, че светът е красив. В любовта са добри партньори и рядко имат неуспешен брак. Ако обичате Риба, бъдете готови за много романтика и незабравими моменти.  

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com