3-те зодии, които ги гони ЛОШ късмет

23310
3-те зодии, които ги гони ЛОШ късмет
Снимка: iStock/Guliver

Това са зодиите, които напоследък усещат, че късметът не е на тяхна страна. Ето кои са те и какво могат да направят, за да върнат късмета в живота си обратно.

БЛИЗНАЦИ: Напоследък Близнаците усещат, че животът им не върви гладко, така както са свикнали да се случват нещата при тях. В работата си имат леки неприятности или просто не усещат, че това, което правят ги вдъхновява. В личния си живот пък усещат застой, който не ги прави щастливи и сутрин не се събуждат с желание за нов ден, нови приключения и нови емоции. Не усещат радостта от живота, не могат да се отпуснат и изобщо силно вярват, че нещо куца, но не могат да разберат какво. Късметът на Близнаците съвсем ги е напуснал и е време да направят нещо, за да си го върнат в живота. Могат да се сдобият с бижу, в която има топаз – камък, който влияе много добре на късмета и връща добрата енергия в живота. Това би помогнало на Близнаците отново да привлекат късмета в живота си.

Как отмъщаваш според зодията

Хората, които са родени под различните зодиакални значи, отвръщат по различен начин на ударите срещу себе си. Една запазват самооблада...

СТРЕЛЕЦ: Стрелците усещат, че нещо в живота им напоследък не е наред. Не могат да разберат какво е то, но просто знаят, че трябва да променят нещо, за да почувстват отново щастието, което напоследък им се изплъзва. Особено не им върви в любовта. Падат си по някого, с който все се разминават – когато той е свободен, Стрелците са във връзка и обратното. В този ред на мисли Стрелците знаят, че имат много специална връзка с този човек, но късметът все им се изплъзва и не могат да докажат това чрез няколко срещи и хубави разговори на чаша вино. Ако Стрелците искат късметът им да се върне обратно в живота им, трябва да изхвърлят от дома си вещи от стари връзки, които само им пречат и носят лоша енергия около тях.

РИБИ: Рибите имат нужда от малко повече късмет в живота си, за да могат нещата да им потръгнат във всички области, в които усещат, че нещо не е наред. Най-вече усещат, че имат нужда от късмет, свързан с финансовото им състояние. Напоследък не успяват да съберат достатъчно пари, за да покрият основни нужни, а какво да говорим за нещо, с което искат да се поглезят. За да спрат тази лоша карма и да върнат късмета в живота си, Рибите трябва се погасят всички задължения, които имат, за да могат да започнат на чисто. Когато това се случи, парите сами ще ги открият, без да правят кой знае какво. Просто ще върнат късмета си обратно!

 

 

Кои зодии ПРОЩАВАТ изневяра и кои НЕ?

За да простиш изневяра или трябва да обичаш много,  или трябва да вярваш във втория шанс и че всеки заслужава такъв. Някои зодии с...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо в къщата е по-студено, отколкото навън: 5 причини

Кога не трябва да подарявате и да изхвърляте стари вещи?

Преди да сготвите пилето направете това, за да премахнете химията от него

Какво да правите, когато ви се прияде шоколад: 3 съвета за различни случаи

Как да отучим кученцето да хапе ръцете и краката ни?

Класация на най-добрите съпрузи според зодията им

Хората с тази кръвна група са най-красиви

Ако преминавате през труден период в живота си, прочетете тази притча

Стихотворение за 16 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 16 април 2024

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно