3-те зодии, които крият голяма тайна

8185
3-те зодии, които крият голяма тайна
Снимка: Istock/Guliver

Всеки от нас има тайни, които не иска да сподели с другите. Някои от тях са малки и незначителни, но други могат да променят живота на всички. Има 3 зодии, които в момента крият голяма тайна и никога няма да ви я разкрият. Ето кои са тези зодии:

БЛИЗНАЦИ

Любовен цитат според всяка една от 12-те зодии

Всяка зодия си има различен подход към любовта и в живота им тя идва под най-различни форми. Затова и всяка зодия си има цитат, който н...

Близнаците си падат по това да крият много неща от личния си живот, за да изглеждат по-интересни за другите. Те рядко споделят всичко, което им е на сърце, дори и на най-близките си хора, което ги прави наистина мистериозни личности. Имат обаче една голяма тайна, която всъщност много им тежи и никога не биха споделили. И това е, че съвсем наскоро за изневерили на своя партньор, който нищо не подозира за това. Изневярата е била еднократно действие, без много смисъл и никакви чувства, но все пак е изневяра. Това кара Близнаците да се страхуват за връзката си и да не знаят какво следва в близко бъдеще, ако решат да споделят грешката си. Истината е, че много държат на човека до себе си и не могат да си обяснят как това се е случило. Решението дали да кажат или не, ще бъде тежък и дълъг процес.

ЛЪВ

Лъвовете обичат да разказват за себе си, да са център на вниманието и душата на компанията. Обаче не споделят всичко или поне не на всеки. Техните съображения са това, че дори най-близките хора могат да разпространят една тайна, затова Лъвовете нямат пълно доверие на никого. Има нещо голямо, което им тежи и няма на кого да споделят, защото е много специфично. Тяхната тайна е свързана с любовния им живот, а именно това, че изобщо не са сигурни, че искат семейство и деца в близките 5-6 години. Човекът до тях си няма ни най-малка представа за това, макар че силно го искат и нямат търпение това да се случи. Лъвовете замазват положението с половинчати обещания и нищо сигурно, което да дадат на половинките си.

СКОРПИОН

9 женски имена, които силно привличат мъжете

Когато един мъж се влюби, за него имат значение много неща – външния вид на жената, поведението ѝ, начинът на обличане и дори име...

Скорпионите имат повече тайни от всеки друг човек. Те наистина нямат доверие на никой друг, дори на любимия си човек, на който се предполага, че би трябвало да споделят всичко. Истината е, че Скорпионите си имат свой собствен свят, който никой не познава, освен самите те. Най-голямата тайна на Скорпионите на този етап от живота им е това, че са влюбени в трети човек, извън връзката им. Не им се особено гузно, но просто се чудят какво да направят – да останат в тази връзка или да се впуснат в нещо ново. Не са сигурни дали влюбването е истинско и ще остане за дълго време, затова и малко се колебаят. Не си падат много по изневерите, предпочитат нещата да са открити, ако се стигне до това да пожелаят някой друг. Влюбването им не е шега, а наистина усещат дълбоки чувства, просто им трябва още малко време, за да се уверят, че то няма да отмине.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

7 съвета за разведряване на настроението в мрачен и облачен ден

5 дестинации, където има огромна вероятност да ви оберат

Тази отвара от розмарин ще направи и най-сухата коса блестяща

Тази маска за лице против бръчки с жълтък е истински хит през пролетта

Как се почиства запушена цедка на кафемашина?

Кои са най-известните участници в Първата българска легия?

Каква е била традиционната българска закуска в миналото?

Каква е основната разлика между белка и златка?

Каква е основната разлика между винена и гроздова ракия?

От коя фолклорна област идва правото хоро?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com