3-те зодии, които мачкат другите

28841
3-те зодии, които мачкат другите

Това са най-властните зодии, които мачкат другите и си мислят, че са по-добри от всички останали. Ето кои са те и защо трябва да внимавате, особено ако сте във връзка с тях.

БЛИЗНАЦИ: Близнаците са една от зодиите, които имат страхотно самочувствие и голямо его, което цял живот ръководи начина им на поведение и това как се държат дори с най-близките си хора. Не можете да си представите колко много Близнаците държат на това те да са добре, независимо какво се случва около тях. Представителите на тази зодия обожават да изтъкват това, че са добре финансово или че са красиви, стилни и имат класа. Това им поведение непременно трябва да бъде изтъкнато пред всички останали, особено тези, които имат много по-малко от тях. Близнаците обичат да показват превъзходство и да смазват психически другите, които само могат да си мечтаят за подобни блага, които животът е подарил на тази зодия.  

ЛУДА седмица за тези 5 зодии през 12-18 април

Седмицата, която предстои, ще бъде много вълнуваща за тези няколко зодии. Те ще преживеят луди събития, които ще останат за много дълго...

СКОРПИОН: Скорпионите не са скромни, нито свенливи и не смятат, че в живота можеш да успееш, ако стоиш свит и кротък в някой ъгъл. Те са невероятно силна зодия, която ще мине през всеки, само и само, за да постигне целите си. Представителите на тази зодия искат да имат успешна кариера и много пари, за да живеят охолно и нищо да не им липсва. В целта си да достигнат тази своя мечта, Скорпионите са склонни да смачкат всичко и всички по пътя си. Нищо не може да ги спре, не обичат да правят път на когото и да е и сами достигат високите върхове, независимо ще по пътя си са смазали живота на мнозина.

КОЗИРОГ: Козирозите са зодия, която хич не се интересува какво мислят другите за нея. Това винаги е било така и никога не са се водили по хорското мнение. Представителите на тази зодия не се съобразяват с никой в любовта. Днес могат да ви свалят звезди, но утре да не ви погледнат повече и да ви смажат с поведението си. Козирозите са много коварни в любовта и трябва да внимавате с тях. Те са много властни, много ревниви и могат да убият желанието за живот на половинките си с болезнената им ревност. Козирозите са много особени характери и много трябва да се внимава с тях. Никога не можете да сте спокойни дали връзката ви ще има бъдеще, дали ще сте щастливи, а още по-малко дали ще сте спокойни в съжителство с тях.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com