3-те зодии, които могат да предизвикат празнична драма

5934
3-те зодии, които могат да предизвикат празнична драма
Снимка: iStock/Guliver

Във всяко семейство има по един представител, който може да вбеси всички останали. Това най-често се случва по празниците. Коментар не на място, забележка или подмятане могат да донесат истинско напрежение на празничната трапеза, а този, който го е предизвикал, обикновено е представител на някоя от следните зодии:

Овен

Карта Таро за деня, 2 декември

Таро карта "Свещеникът" (йерофант или император) определя събитията и емоциите ни в деня на 2 декември 2020 година. "Императорът" олиц...

Овенът е слот машина с оригинални идеи. След като печелившата комбинация се появи на мозъчния им екран (често под формата на шега), те умело успяват да я вмъкнат в разговора. Огнените знаци са ориентирани към действие, а не към последствия. Така че,когато отпивате третата си чаша вино, Овенът няма да пропусне да ви напомни пиянска вечер, приключила нещастно. Разбира се, хуморът на Овена може да обиди, унижи или вбеси. Но това изобщо не му пречи да се шегува винаги, когато има възможност.

ЗОДИИТЕ, КОИТО ВСИЧКИ ОБОЖАВАТ

Водолей

Екзистенциалните мислители на зодиака са склонни да надхвърлят малките, незначителни драми около масата за вечеря. Вместо това Водолей ги гледа как се разиграват като отделен наблюдател. Когато назрее празнична драма, Водолеят просто ще си пусне любимата си видео играи ще чака нещата да утихнат. Но всичко се променя, когато силно оспорваните убеждения на Водолея са поставени под въпрос. Тогава той става безстрашен и е готов да защитава до край вярванията си... дори това да доведе до скандал на празничната трапеза.

3 зодии ще се сдобият с годежен пръстен през ДЕКЕМВРИ

Време е за любов и романтика! Декември е толкова вълшебен месец, че предразполага към нови стъпки, осъществени мечти и красиви блестящи...

Дева

Нека бъдем ясни: Девите имат най-чистите намерения. Земните знаци ще пристигнат рано на входната ви врата с букет слънчоглед и домашни (здравословни) десерти в ръка. Но те понякога могат да отидат твърде далеч в стремежа си към съвършенство. Всички знаем, че Девите обожават да планират. Те имат ясна представа за това как си представят, че събитията ще се разиграят, с малко място за отклонение. Така, по време на празничната вечеря, те може да станат прекалено контролиращи, което да подразни... ами всички.

 

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Възглавница за качествен сън: Полезни съвети

Високо напрежение: Това са 4-те най-опасни зодии

Чай каркаде - топъл или студен се пие

Параноици: Зодиите, които винаги мислят, че партньорът им изневерява

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com