X
 
 

3-те зодии, които не ги бива в леглото

23040 0
photo of 3-те зодии, които не ги бива в леглото
Снимка: iStock/Guliver
Оказва се, че има и такова проучване, което доказва, че зодиите имат влияние и върху представянето ни в леглото. Има 3 зодии, за които то не е блестящо. Разбира се, че има изключения, но понякога трябва да се доверим - проучванията рядко лъжат. Сексът според зодията е нещо, с което трябва да се запознаем.

Рак

3-те зодии, в които е най-лесно да се влюбиш

Всеки копнее да намери човек, с когото да може да сподели страховете и тайните си или как е минал денят му. Познавате ли хора, които ви...

Ракът е нежен и изисква максимална емоционална подкрепа. Това не е лошо, но понякога, сексът преминава в рутина. Ракът няма да ви предложи големи промени и иновации, а също така не очаквайте и инициатива. Либидото им е забравено някъде, затова може цял живот да лежат в една и съща поза.

3-те зодии, които не ги бива в леглото

Дева

Тази студена кралица между зодиите, не знае как да вълнува, пише bgvest.eu. Девите обикновено са закопчани до горе, предпочитат неатрактивни дрехи, за да не бъдат определени като неморални. Емоциите са чиста математика, а докато правят любов постоянно мислят за следващите стъпки. Никога не са спонтанни и спокойни.

3-те зодии, които не могат да имат сериозна връзка

Има хора, на които просто в любовта им се получава. Всяка една тяхна връзка се крепи на доверие и взаимни компромиси. Те дават сърцето ...

ЗОДИЯТА, КОЯТО Е НАЙ-ЗЛЕ В ЛЕГЛОТО, НАМЕРЕТЕ В IWOMAN.BG

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 1 от 5. Гласували общо: 2 потребители
Последно в Актуално