3-те зодии, които не могат без любовник

47096
3-те зодии, които не могат без любовник
Снимка: Istock/Guliver

Сексът за едни е любов, за други просто страст. Има зодии, които не могат да бъдат само с един партньор и винаги търсят втори човек. Ето кои са те...

Телец

Телците са доста ненаситни в леглото. През целия си живот те са сменяли доста партньори и ако сексът някъде не върви... дим да ги няма. Те са верни, само когато партньорът до тях е звяр в леглото и може да удовлетвори всичките им нужди в секса. В противен случай Телците няма как да бъдат само с един човек. Те нямат нужда от дълъг брак, в който скуката е завладяла животът им, за да се замислят за любовник. Просто им е в кръвта и дори да имат неангажираща връзка само за секс, отново ще си намерят втори човек. Правят си живота интересен, но и си навличат много проблеми. Понеже знаят колко лесно понякога е да бъдеш с двама души едновременно, Телците са много ревниви... по ирония на съдбата.

Близнаци

Ето как ретроградният Марс влияе на различните зодии

Ретроградният Марс ще ни кара да се чувстваме раздразнени, ядосани и ще иска от нас да се държим така, сякаш имаме нещо за доказване. ...

Всички сме добре запознати с двете лица на Близнаците. Защо си мислите, че в любовта са нещо по-различно? Коварна зодия, особено когато говорим с трети човек. Те не обичат да им се натяква за минали грешки. Рядко споделят бившите си, защото винаги ще трябва да споменат причината за раздялата. А тя е... изневярва. Близнаците често изневеряват, защото са били лъгани в първите си връзки. Точно по тази причина смятат, че ако те първи наранят, няма да бъдат предадени. Логиката е жестока, но такава е и всяка защитна реакция на човек, който е бил нараняван.

Скорпион

Никога няма да разберете, ако един Скорпион ви изневерява. Те са доста деликатни и винаги добре заличават следите си. Първият път, в който са опитвали от забранения плод, горчиво са се разкайвали за действията си. Но с времето тръпката и адреналинът са станали по-силни от страха и угризенията. Това е и основната причина Скорпионите да си търсят любовници - заради тръпката. В живота им често липсват успехи и те компенсират и по някакъв начин избиват комплексите си с това, че са желани на две места. Винаги си имайте едно на ум, когато се срещате с неуспял Скорпион. Много е вероятно освен вие, в живота му да има и любовник/любовница, за която може и никога да не разберете.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com