3-те зодии, които не могат без любовник

47109
3-те зодии, които не могат без любовник
Снимка: Istock/Guliver

Сексът за едни е любов, за други просто страст. Има зодии, които не могат да бъдат само с един партньор и винаги търсят втори човек. Ето кои са те...

Телец

Телците са доста ненаситни в леглото. През целия си живот те са сменяли доста партньори и ако сексът някъде не върви... дим да ги няма. Те са верни, само когато партньорът до тях е звяр в леглото и може да удовлетвори всичките им нужди в секса. В противен случай Телците няма как да бъдат само с един човек. Те нямат нужда от дълъг брак, в който скуката е завладяла животът им, за да се замислят за любовник. Просто им е в кръвта и дори да имат неангажираща връзка само за секс, отново ще си намерят втори човек. Правят си живота интересен, но и си навличат много проблеми. Понеже знаят колко лесно понякога е да бъдеш с двама души едновременно, Телците са много ревниви... по ирония на съдбата.

Близнаци

Ето как ретроградният Марс влияе на различните зодии

Ретроградният Марс ще ни кара да се чувстваме раздразнени, ядосани и ще иска от нас да се държим така, сякаш имаме нещо за доказване. ...

Всички сме добре запознати с двете лица на Близнаците. Защо си мислите, че в любовта са нещо по-различно? Коварна зодия, особено когато говорим с трети човек. Те не обичат да им се натяква за минали грешки. Рядко споделят бившите си, защото винаги ще трябва да споменат причината за раздялата. А тя е... изневярва. Близнаците често изневеряват, защото са били лъгани в първите си връзки. Точно по тази причина смятат, че ако те първи наранят, няма да бъдат предадени. Логиката е жестока, но такава е и всяка защитна реакция на човек, който е бил нараняван.

Скорпион

Никога няма да разберете, ако един Скорпион ви изневерява. Те са доста деликатни и винаги добре заличават следите си. Първият път, в който са опитвали от забранения плод, горчиво са се разкайвали за действията си. Но с времето тръпката и адреналинът са станали по-силни от страха и угризенията. Това е и основната причина Скорпионите да си търсят любовници - заради тръпката. В живота им често липсват успехи и те компенсират и по някакъв начин избиват комплексите си с това, че са желани на две места. Винаги си имайте едно на ум, когато се срещате с неуспял Скорпион. Много е вероятно освен вие, в живота му да има и любовник/любовница, за която може и никога да не разберете.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com