3-те зодии, които не могат без сeкс

783256
3-те зодии, които не могат без сeкс

Те са известни като богове на секса. Нищо не им е странно и не умеят да кажат „не“. Представяме ви трите зодиакални знаци, които просто не могат да живеят без секс.

Скорпион

Какъв си във Фейсбук според зодията ти

Почти невъзможно е да нямаш Фейсбук, без значение в каква възраст си. Големи и малки прекарват голяма част от свободното си време там и...

Когато става дума за любовта, страстта и секса скорпионите винаги присъстват и имат главната дума. Те са алфата и омегата на сексуалните умения и лесно ще ви въведат в свят на фетиши. Известни като отлични любовници скорпионите имат и неустоима сила на привличане и особено изразена аура, с която могат да се привлекат когото си пожелаят, но и да го принудат да играе по техните правила. Ако случайно се окажете обект на скорпион знайте, че ще „паднете“, когато му дойде времето, а вашето нощно приключение ще бъде увенчано с най-интересният секс, който някога сте правили. Скорпионите особено обичат секси бельото, така че ако искате да ви запомни, знаете на коя карта да заложите.

Рак

Членовете на този зодиакален знак са особено емоционални, но и страстни. Те смятат, че сексът е най-добрият начин да се постигне близост и са много отворени и либерални. Не се страхуват открито да покажат своите интереси и да предложат интимно запознанство. Между раците има най-много сексуална страст, която трудно може да ви подмине без да й обърнете внимание. Особено ненаситни са и с тях общуване може да продължи цяла нощ, а удоволствието дълго ще го помните.

ТРЕТАТА ЗОДИЯ - ТУК :)

Зодиите при жените, които могат да имат всеки мъж

Стрелец Жените от тази зодия имат вроден чар, който омайва мъжете, без дори да се усетят. Усмивката е най-силното оръжие на Стрелците ...

.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com