3-те зодии, които нито прощават, нито забравят

68498
3-те зодии, които нито прощават, нито забравят
Снимка: iStock/Guliver

Има хора, които просто не могат да преглъщат обиди и предателство. Те не правят услуга на никого като се преструват, че могат да преглътнат нещо, което ги е засегнало дълбоко. Това са зодиите, с които ако веднъж се издъните, е почти невъзможно да върнете старите си добри взаимоотношения.

1. ТЕЛЕЦ

Телците не търпят обиди, нито предателство. Изобщо един от най-големите им страхове е някой да не им изневери или близък приятел да не ги предаде като издаде съкровено пазена от тях тайна. Телците истински се озлобяват, когато научат, че някой е играл срещу тях. Не са отмъстителни, но повярвайте ни, никога няма да ви погледнат отново. А това е достатъчно сурово наказание, което може да измъчва много повече.

Кои зодии са най-големите проклетници?

Овен – Импулсивен проклетник. Първо мачкаш, а после с ангелска физиономия се опитваш да замажеш нещата. Телец – Жесток про...

Как да опитате да се справите?

Телците приемат само говоренето направо. Ако искате да си ги върнете, трябва сериозно да се помъчите и да победите ината им. Трябва да сте искрени докрай и да се закълнете, че повече никога няма да постъпвате така... и наистина да го мислите.

2. БЛИЗНАЦИ

Близнаците ревниво пазят егото си. Те обичат да се оглеждат в себе си и ако нещо там не е наред, не се чувстват себе си. Ако някой ги предаде и рани сърцето им, те стават други хора. Първо, дълго време го преживяват. И второ, всъщност никога не го преживяват наистина. Тяхната най-голяма болка е да предателството в семейството. Не могат да си представят как ще простят на роднина, ако научат, че той ги е лъгал или си е играл с доверието им.

Как да опитате да се справите?

4-те зодии, които са създадени за сериознa връзкa

Чудите се дали сте човек, който би се задържал дълго на едно място? Питате ли се дали и половинката ви е човек, който търси сериозна вр...

С много обещания, разговори, дълги обяснения и обещания за бъдещето. Доказването не трае толкова много, но не бива да се разколебавате и да бъдете много искрени.

3. ВОДОЛЕЙ

Водолеите са много праведни. Те обичат справедливостта в живота, борят се за това и дават всичко от себе си самите те да са добри и честни с другите. С две думи - живеят за правдата. Може да ви се струва пресилено, но всеки човек си има своите приоритети. Водолеите няма да прекъснат напълно контакта си с вас, но отношението им към вас коренно ще се промени, което ще е истинско мъчение, предвид всичко, на което са способни.

Как да опитате да се справите?

Ще ви е нужно много търпение, може би години. Водолеите трудно връщат доверието си в хора, които са ги предали веднъж. Възможно е и никога да не успеете да си ги върнете обратно. По-добре гледайте изобщо да не ги разочаровате.

2-те зодии, които никой мъж не може да изтърпи

Има две зодии, които представляват особена трудност за повечето мъже. Това са жените, с които не всеки може да се разбере.Телец Изклю...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com