3-те зодии, които разбиват чужди семейства

8223
3-те зодии, които разбиват чужди семейства
Снимка: Istock/Guliver

Има хора, които просто не могат да имат нормална връзка, без да получат нужната доза адреналин. Тези зодии обичат да си взимат от чуждото и то винаги им се струва по-сладко.

Ето кои са 3-те зодии, които често разбиват чуждите семейства:

Какъв БРАК чака всяка една от 12-те зодии

Всеки един от нас иска да знае какво го чака в бъдещето и как ще се стече любовният и семейният им живот. Някои зодии имат толкова ясно...

ТЕЛЕЦ

Телците са много коварни и понякога изобщо не можеш да разбереш играта им. Най-често те се сближават с вас, ставате си много близки приятели, но тяхната главна цел е да отмъкнат човека до вас. Те твърдят, че са влюбени, но единственото, което искат е просто поредното завоевание. Не се интересуват от приятелството, което са изградили, искат само това, заради което са се доближили до вас. Телците действат много бавно, изобщо не бързат и може да отнеме години, но със сигурност накрая постигат целта си и разбиват щастливи семейства. Връзката с чуждия човек рядко трае дълго, защото вече тръпката я няма и си избират нова игра, която да започнат да играят.

БЛИЗНАЦИ

Двете лица на Близнаците изобщо не са случайни. Те изглеждат много милички и добронамерени, но често това е просто маска, зад която се крият. Близнаците наистина се влюбват силно най-често в хора, които са заети и са във връзка, а защо не и в брак. Това им е вродено и не могат да се спрат. Обичат нещата да стават бързо, често започват да флиртуват онлайн, да се закачат и да карат отсрещния човек непрекъснато да си мисли за тях. Близнаците поддържат добре външния си вид, което е допълнителен плюс за това, че често им се получава лесно. Внимавайте със зодия Близнаци и винаги бъдете нащрек, когато са близо около вас и вашия любим човек.

Защо някои мъже НЕ искат бебе?

Много жени са в двойки, в които развитието сякаш е спряло. Очакват предложение за брак, надяват се да създадат семейство, да имат деца,...

СКОРПИОН

Никак не е изненадващо, че Скорпионите попадат в тази класация. Те изобщо не обичат скучните връзки, почти никога не са излизали с човек, който не е обвързан и винаги гледат да намерят някой, с който ще е по-интересно. Скуката ги убива и не биха си позволили да имат обикновена половинка, която да е на разположение 24/7. Те обичат да се крият, да изпитват силни усещания от това, че правят нещо нередно и това ги прави истински щастливи. Скорпионите обичат честите завоевания, които са за кратко, а понякога само един човек не стига. Ненаситни са и жадуват за нови преживявания, затова внимавайте с тях!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Кой бесарабски българин става цели 5 пъти министър-председател на България

Диета за болен стомах: какво, как и кога можете да ядете

4 причини, поради които Скорпионът управлява зодиакалния кръг

От мрънкане и стрес: храни, които съдържат много магнезий

С какво се храни шаранът?

Любителка на животните обърка помпон от шапка с ранен таралеж и хукна да го спасява (СНИМКА)

Как да запазите спокойствие, когато всичко около вас предизвиква стрес

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com