3-те зодии, които са алергични към сериозните връзки

6089
3-те зодии, които са алергични към сериозните връзки
Снимка: iStock/Guliver

Сериозните връзки не са за всеки и точно това доказват следващите няколко зодии, за които ще поговорим. Има нещо, което ги плаши, притеснява ги и не могат да се отпуснат и да създадат сериозна връзка и семейство. Ето кои са тези зодии:

БЛИЗНАЦИ: Не можете да си представите един представител на зодия Близнаци да сключи брак на ранна възраст, нали? Истината е, че Близнаците не си падат по сериозните връзки, защото се плашат от моногамията. Не си представят, че могат да прекарат цял един живот само с един и същи човек. Обичат флирта, обичат да излизат и това продължава до много късни години. Близнаците предпочитат да имат много връзки в живота си, с които винаги да започват отначало, да има страст, да има любов и никога да не си омръзват. Когато дойде етап във връзката им, в който усетят, че влизат в скучно и сиво ежедневие, Близнаците са първите, които изчезват за секунди и никога повече не се връщат при същия човек.

5-те зодии с нова връзка през 2021 година

Новата любов е като глътка свеж въздух в горещ летен ден. Нови трепети, нови очаквания и много споделено щастие. Ето кои са зодиите, ко...

СТРЕЛЕЦ: Стрелците са ловци в любовта! Дайте ми много и различни възможности и гледайте как сами хващат най-подходящата плячка за себе си. Не си падат по сериозните връзки по много причини. Една от тях е, че не обичат да са отговорни за други хора, освен за себе си. Изобщо не си представят да имат деца, да имат отговорности и грижи. Много повече предпочитат да си живеят живота сами или в неангажираща връзка, за да задоволяват собствените си нужди и потребности в живота. Обичат да пътуват, да излизат и не искат никой да им отнеме това. Когато почувстват, че са прекалено дълго време в една връзка, бързо намират изход с изневяра или скандал, след което изчезват завинаги от живота на този, който са наранили.

СКОРПИОН: Скорпионите са една от зодиите, които най-вероятно добре осъзнавате, че няма как да примамите в дълга и монотонна връзка. Те се страхуват от семейния живот, от скуката, от повтарящите се сиви дни и предпочитат да не са във връзка, а да флиртуват с когото си поискат. Скорпионите не обичат да дават обяснения на никого, защо и къде са били, какво са правили и какво ли още не. А когато са в сериозна връзка, се чувстват като в затвор – все трябва да се обясняват, да са заедно с този човек навсякъде и изобщо личната им свобода изчезва с едно щракване на пръсти. Затова Скорпионите никога не се подлъгват и винаги оставят вратичка за изход, когато вече им омръзне да са в поредната скучна връзка.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Научете се да пестите: 5 полезни навика, които ще ви помогнат по време на криза

353 балерини поставиха нов рекорд на Гинес (ВИДЕО)

Хитри начини за употреба на хартиените кърпи не само в кухнята

Защо трябва да разпръснете лук в ъглите на стаята - ще се изненадате

Защо водата в аквариума става мътна?

Как се пише: обяснение или обеснение?

Каква е разликата между психолог и психотерапевт?

Какво трябва да пиете, когато ви болят бъбреците - обърнете внимание

Не казвайте на мъжа си: Тази маска за коса с бира върши чудеса

Според науката, ако казвате благородни лъжи, значи сте добър човек

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com