3-те зодии, които са вечните самотници

5926
3-те зодии, които са вечните самотници

В любовта никога не можеш да си сигурен дали ще получиш това, което заслужаваш или късметът ще те подмине и няма да намериш своята половинка в живота. Има три зодии, които са вечно сами и за които любовта остава мираж. Ето кои са те:

ТЕЛЕЦ: Любовта при Телците идва изключително бавно и трудно, понякога те самите не могат да разберат защо Съдбата си играе така с чувствата им. Истината е, че Телците са малко особени по характер и не всеки може да ги обикне безусловно. Малко са дръпнати, не се доверяват лесно и това кара много хора да странят от тях, тъй като трудните връзки не са по вкуса на всеки. Освен това Телците имат вечния страх да не би да бъдат изоставени, с което се вкопчват в половинката си и не й дават въздух - нито да излиза, нито да се вижда с някой друг, нито да следва мечтите си. Ако Телците искат да открият любовта на живота си и по-важното, да я запазят, трябва много да поработят върху себе си и върху това да не се вкопчват в половинката си.

Думи, които зодиите не искат да чуват НИКОГА

Не е тайна, че думите имат разрушителна сила. Често се случва под въздействието на дадена емоция да изречем нещо, за което съжаляваме с...

ВЕЗНИ: Везните са прекалено добронамерени и мили, което в днешни дни е минус. Много хора се възползват от добротата и наивността им, което е и причината да са най-често зарязваната зодия в Зодиака. Вината не е във Везните, но все пак ако искат да подобрят любовния си живот, непременно трябва да станат по-хладнокръвни, малко по-недостъпни и да не дават всичко за всеки, защото от добро много малко хора разбират истински. Друг проблем на Везните е, че имат малко опит и не знаят как да се държат в една връзка. Често правят досадни грешки, които отблъскват човека отсреща. Трябва да кажем още, че Везните имат много любов за раздаване, просто не умеят да я поднесат по правилния начин и това затормозява всичките им половинки. Ако представителите на тази зодия искат да привлекат любов в живота си, трябва да са малко по-строги, да държат на мнението си, на себе си и на всичко, което искат от живота, без да отстъпват на всеки, който се появи в живота им и изиска нещо ново от тях.

ВОДОЛЕЙ: Водолеите просто нямат късмет в любовта, за което няма логично обяснение! Те са отзивчиви, страстни, интересни и многопластови личности, които просто в стремежа си да покажат всичко, което притежават, често изглеждат глуповато в очите на другите. Много ги мъчи това, че всички наоколо си имат половинки, а само те са сами сякаш цяла вечност. Късметът в любовта може да се предизвика с правилната енергия, правилни съвети и по-оптимистичен поглед към света и живота. В крайна сметка Водолеите трябва да се примирят, че при тях любовта е въпрос на борба и няма да им се даде нищо без усилия. В крайна сметка важно е да открият човек, с който да прекарат живота си и понякога трябва да почакат за този подарък.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да научим кучето да не се дърпа при разходка?

Знаете ли как се размножават охлювите?

Тези 5 зодии са най-добрите градинари

Тези 5 зодии са най-добрите градинари

Стихотоврение за 18 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 18 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 18 април 2024

Всичко, което трябва да знаете за православната молитва

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 18 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 18 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как да научим кучето да не се дърпа при разходка?
Как да научим кучето да не се дърпа при разходка?

Най-добрият приятел на човека – кучето – ни носи много радост, забавни моменти и ни дарява с любовта си, но е и отговорност, и ангажимент...