3-те зодии, които са вечните самотници

5919
3-те зодии, които са вечните самотници

В любовта никога не можеш да си сигурен дали ще получиш това, което заслужаваш или късметът ще те подмине и няма да намериш своята половинка в живота. Има три зодии, които са вечно сами и за които любовта остава мираж. Ето кои са те:

ТЕЛЕЦ: Любовта при Телците идва изключително бавно и трудно, понякога те самите не могат да разберат защо Съдбата си играе така с чувствата им. Истината е, че Телците са малко особени по характер и не всеки може да ги обикне безусловно. Малко са дръпнати, не се доверяват лесно и това кара много хора да странят от тях, тъй като трудните връзки не са по вкуса на всеки. Освен това Телците имат вечния страх да не би да бъдат изоставени, с което се вкопчват в половинката си и не й дават въздух - нито да излиза, нито да се вижда с някой друг, нито да следва мечтите си. Ако Телците искат да открият любовта на живота си и по-важното, да я запазят, трябва много да поработят върху себе си и върху това да не се вкопчват в половинката си.

Думи, които зодиите не искат да чуват НИКОГА

Не е тайна, че думите имат разрушителна сила. Често се случва под въздействието на дадена емоция да изречем нещо, за което съжаляваме с...

ВЕЗНИ: Везните са прекалено добронамерени и мили, което в днешни дни е минус. Много хора се възползват от добротата и наивността им, което е и причината да са най-често зарязваната зодия в Зодиака. Вината не е във Везните, но все пак ако искат да подобрят любовния си живот, непременно трябва да станат по-хладнокръвни, малко по-недостъпни и да не дават всичко за всеки, защото от добро много малко хора разбират истински. Друг проблем на Везните е, че имат малко опит и не знаят как да се държат в една връзка. Често правят досадни грешки, които отблъскват човека отсреща. Трябва да кажем още, че Везните имат много любов за раздаване, просто не умеят да я поднесат по правилния начин и това затормозява всичките им половинки. Ако представителите на тази зодия искат да привлекат любов в живота си, трябва да са малко по-строги, да държат на мнението си, на себе си и на всичко, което искат от живота, без да отстъпват на всеки, който се появи в живота им и изиска нещо ново от тях.

ВОДОЛЕЙ: Водолеите просто нямат късмет в любовта, за което няма логично обяснение! Те са отзивчиви, страстни, интересни и многопластови личности, които просто в стремежа си да покажат всичко, което притежават, често изглеждат глуповато в очите на другите. Много ги мъчи това, че всички наоколо си имат половинки, а само те са сами сякаш цяла вечност. Късметът в любовта може да се предизвика с правилната енергия, правилни съвети и по-оптимистичен поглед към света и живота. В крайна сметка Водолеите трябва да се примирят, че при тях любовта е въпрос на борба и няма да им се даде нищо без усилия. В крайна сметка важно е да открият човек, с който да прекарат живота си и понякога трябва да почакат за този подарък.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com