3-те зодии, които ще изживеят любовна приказка през 2020 година

121043
3-те зодии, които ще изживеят любовна приказка през 2020 година
Снимка: iStock/Guliver

Мечтаем си за любовта, а тя понякога не идва. За 3 от зодиите това съвсем няма да е вярно през наближаващата 2020 г. Ще ви се случи нещо романтично и различно, така че да запомните годината с емоциите, които сте изпитали.

Овен

Началото на 2020 година ще започне спокойно и без много промени. Февруари ще е добър месец за смяна на местожителството ви, тогава ще имате късмет, където и да решите да отидете. Март месец ще премине в разговори до късно през нощта с нов човек, който ще влезе уверено в живота ви. Април ще ви подскаже, че този човек има сериозни намерения към вас. Сърцето ви ще трепва всеки път, в който видите името му изписано на екранчето на телефона ви. Май и юни ще бъдат изключително романтични и емоционални месеци, след които ще следва безумно щастливо лято. Ще бъдете неразделни, ще си разказвате света и всичко това няма да свърши с края на есента. Приказката ви ще продължи... колко зависи от вас самите.

Рак

4-те зодии, които са МАМИНИ синчета

Всеки зодиакален знак има, както силни, така и слаби страни. Ако обаче говорим за мъжката част от населението, тогава някои от знаците ...

Вашата любовна година ще започне непосрествено след изпращането на старата година. Още на новогодишния купон, на който ще се озовете, ще се запознаете с много симпатична двойка. Особено много ще си допаднете с единия от двамата и съвсем неусетно ще се влюбите. Не изпитвайте угризения, тяхната любов отдавна е приключила и връзката им така или иначе наближаваше своя край. Вие сте само добра причина всичко да свърши и да започне нещо ново, емоционално и красиво. Пролетта ще бъде най-романтичния период от годината за вас. Ще изживеете една прекрасна любов, за която не сте и мечтали. Август може да заживеете заедно, което ще ви се стори шеметно бързо, но и съвсем логично. Октомври и ноември са месеците, в които е много вероятно да се сгодите. Хубавите неща... понякога стават бързо!

Стрелец

Всяка раздяла ни учи на много и ни дава нови пътища, по които можем да открием истинската си любов, с която никой не може да ни раздели. Януари и февруари 2020 г. ще бъдат леко меланхолични месеци за вас и точно,  когато най-малко очаквате, още в началото на март, ще се влюбите лудо и безразсъдно. По-добре така! Действайте смело, не слушайте другите и правете това, което сърцето ви нашепва. Април, май и юни ще бъдат най-бурните емоционални месеци. Ще се чудите и ще играете "танго" в отношенията си - стъпка напред, стъпка назад и много, много разговори до късно през нощта. Но нищо от това няма да е напразно, защото най-накрая ще се "предадете" в плен на любовта и до края на годината ще се чувствате като герой от романтичен филм.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com