3-те зодии, които ще намерят истинската любов

67032
3-те зодии, които ще намерят истинската любов
Снимка: iStock/Guliver

Има зодии, които след огромно търсене на правилния човек, все пак го намират и това всъщност е неизбежно. Те просто са родени, за да намерят голямата си любов, въпреки многото грешни хора, които срещат преди това. А когато това стане, изживяват една страхотна приказка и са наистина много щастливи. Те обикновено намират половинката си в най-неочаквания за тях момент, но любовта между тях е изпепеляваща.

Ето ги и тези 3 зодии:

СЕКС профил според зодията ви

Сексът е важна част от всяка една връзка и е хубаво да знаем какво иска партньорът ни в леглото, за да запазим връзката си пълноценна. ...

Телец

Те обикновено са самотни по душа. Имат високи изисквания и рядко някой успява да оправдае очакванията им. Предпочитат да са сами, пред това да са с човек, който не е достоен за тях. Те имат моменти в живота, в който са наистина много отчаяни, самотни и смятат, че никога няма да намерят правилния човек. Всъщност е неизбежно, те ще го намерят при всички случай. Телците нямат много връзки, защото търсят правилния човек, единствения. Все пак той се появява и им показва защо не се е получило с всички останали. Показва им какво е любов, загриженост и уважение. Тогава Телците са доволни, че са чакали толкова много време за любовта, която трае цял живот. Те се влюбват и повече никога не биха си и помислили да живеят без този човек.

Кои зодии са най-големите КИФЛИ

Лъв

Зодиите, които НЕ правят драми

Предпочитате спокойния начин на живот, или сте истинска кралица на драмата? Животът за Вас е нещо прекрасно, или винаги има нещо, за ко...

Те са много целеустремени. Знаят точно какъв човек искат и преследват мечтата си до последно. Те искат да имат зрял и отговорен човек, на когото да могат да разчитат във всеки един момент. Лъвовете искат да имат спокоен живот с любимия човек, сплотено семейство и никакви спорове. Те най-много мразят безсмислените спорове и кавги, за това до последно търсят човека, с който да се разбират перфектно без никакви проблеми. И все пак, не след много лутане, те сбъдват мечтата си – намират човека на мечтите си. Истински късметлии са, защото обикновено всичко се случва точно както са си го представяли и както са го искали.

ТРЕТАТА ЗОДИЯ ТУК

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com