3-те зодии, които ще се сгодят до края на 2020 г.

14709
3-те зодии, които ще се сгодят до края на 2020 г.
Снимка: Istock/Photography

Годината все още не е приключила и някои зодии ги очаква незабравимо предложение за брак, за което отдавна мечтаят. Любовта е по-силна от всякога и сега е моментът за тази вълнуваща и голяма крачка, която ще промени живота на всяка една от тези 3 зодии. Нека видим кои са зодиите, които ще се сгодят до края на 2020 г. и ще започнат 2021 г. с планове за бъдещата си сватба.

ОВЕН: Овните понякога губят вяра в любовта, което е напълно оправдано, защото често попадат на хора, които не ги оценяват истински или не искат сериозна връзка. За първи път в живота си са попаднали на човек, коренно различен от всичко, на което са свикнали досега. Овните са истински обичани, глезени и ценени. Те никога не са получавали толкова внимание и романтика, но това е нещо, което започва истински да им харесва. Връзката им е достигнала ниво, за което може би е още рано за годеж или пък времето отдавна е минало според тях. На какъвто и етап от връзката си да са, ето че предстои един от най-щастливите моменти в живота им. Той ще настъпи точно около коледните празници и ще получат един от най-ценните въпроси, които някой им е задавал. Овните изобщо не бива да се колебаят, защото са открили човека, с когото могат да прекарат спокойно целия си живот и да знаят, че ще бъдат обичани и ценени до края.

6-те двойки ЗОДИИ, които са създадени един за друг

В любовта има перфектни комбинации, които просто си пасват много добре, разбират се чудесно и имат общи цели и виждания за живота. Това...

БЛИЗНАЦИ: Близнаците обичат изненадите и винаги са си мечтали, когато някой им предложи брак, предложението да бъде грандиозно – такова, че никога да не го забравят. Те си падат по скъпите вещи и скъпите пътувания, затова нищо чудно предложението да се случи на пътуване, за което дори и не подозират. Може би Близнаците изпитват известни колебания дали да кажат „ДА“ или все още е рано. Но когато чуят въпроса, сърцето им веднага ще усети, че правят правилното нещо и нищо няма да ги спира. Любовта, която са открили е много ценна и малцина могат да си мечтаят за толкова всеотдаен и мил партньор. Новата 2021 г. ще започне с планове за сватба, с много емоции, вълнения и какво ли още не. Близнаците трябва да са сигурни, че постъпват правилно и любовта им ще продължи вечно. Трябва само да кажат своето „ДА“ и любовната им приказка ще започне.

СТРЕЛЕЦ: Стрелците са точни, когато взимат решения и рядко бъркат в преценката си. Сега обаче са на етап от живота си, в който усещат, че малко са позагубили интуицията си и се чудят дали всичко, което правят е правилно и какво ли ги очаква в бъдеще. За щастие в любовта нещата им вървят добре и е време за нова голяма крачка в живота, която ще ги направи по-зрели и отговорни. Създаването на семейство е нещо, за което човек никога не е напълно готов, но случи ли се – носи неизмеримо щастие след себе си. Стрелците ще се радват на много романтично предложение за брак, което са гледали само по филмите. Ресторант, свещи, светлинки, хубава храна, чаша вино и любимия човек срещу тях. Какво по-хубаво и романтично от това? След като кажат голямото „ДА“ ще се почувстват толкова щастливи, че ще се чудят защо ли не са направили тази крачка по-рано.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Перфектните палачинки: 10 трика, които е важно да знаете

Как се пише: абитурентски, абитуриентски или абитюрентски?

Кой брат на Иван Вазов загива по погрешка?

Лоша поличба: 7 неща, които не трябва да държите у дома

Убийци на бодрост: 8 храни, които ви правят уморени и сънливи

Тези зодии НЕ понасят да са в светлината на прожекторите

Късметът е по петите ви, ако номерът на вашия апартамент съдържа тези числа

Яжте това преди полет

Искам го и ще го получа! 4 зодии, които не могат да губят

Истински принц: 10 неща, които само един любящ мъж ще направи за вас

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока
Обрат: Цената на природния газ тръгна стабилно в нова посока

Цената на природния газ в Европа започна да поскъпва в края на зимата, най-вече в резултат на притеснения, свързани с доставките на синьо гориво. Ремонти...