3-те зодии, които ще се сгодят през 2017 г.

509334
3-те зодии, които ще се сгодят през 2017 г.

Мечтаем си да срещнем онзи човек, който ще заслужи да чуе от нас заветното "Да". Чакаме, търсим го, докато един ден той не се появи и не преобърне живота ни изцяло. Това са 3-те зодии, които могат да очакват предложение за брак още следващата година.

Телец

Връзката ви е достатъчно силна и стабилна и човекът до вас вече е решил, че е време да прекарате остатъка от живота си заедно. Половинката ви наистина ви обича, за това е хубаво да разберете, че Съдбата не ви е срещнала случайно и тепърва хубавите моменти между вас предстоят. Началото на годината ще тръгне с малки колебания, които ще изчезнат в мига, в който започнете да правите нови планове за живота ви заедно. Имате най-хубавата връзка, която сте имали досега и това не е случайно. Когато човек срещне половинката си... всичко се променя.

Рак

2-те най-желани зодии

Всички ние се стремим да се харесаме на противоположния пол и да направим добро впечатление, за да пленим сърцето на нашия избраник. На...

Вътрешно усещате, че човекът до вас е човекът ЗА вас. Доверете се на интуицията си и не чакайте повече. Бракът е за онези, които са сигурни в чувствата си, а вие дори не можете да си представите живота си един без друг. Време ви е! Отсрещната страна ще бъде истински изненадана, когато повдигнете въпроса или започнете да намеквате, че ви е време. Имате всички предпоставки да създадете едно здраво и щастливо семейство. Бъдете един до друг така, както сте били досега и всичко ще бъде наред. Очаква ви страхотен съвместен живот!

Скорпион

Чакането за вас приключи, най-накрая мечтата ви ще се сбъдне. Толкова дълго сте търсили правилния човек, че на моменти още не можете да осъзнаете, че наистина сте го намерили. Очаквайте най-незабравимото предложение за брак и просто се радвайте на щастието си. За тези, които още не са го намерили, това ще се случи още в началото на 2017 г. Никога не сте си представяли, че можете да срещнете някого и в края на същата година вече да знаете, че той е човекът за вас. Чудесата по света са много и това е едно от тях за вас.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com