3-те зодии, които ще спечелят от ЛОТАРИЯТА през ОКТОМВРИ

17027
3-те зодии, които ще спечелят от ЛОТАРИЯТА през ОКТОМВРИ
Снимка: Thinkstock

С настъпването на новия сезон идват и нови възможности. Този месец някои от знаците в зодиака ще имат късмет в много сфери. Някои от зодиите ще са изправени пред трудности, други ще са изключително щастливи и успешни.

Ето кои ще са най-щастливите зодии този месец:

Не си взимайте жена от тази зодия, домът ви ще тъне в мръсотия

Има жени, които са истински фурии в кухнята. Те готвят страхотно, салатите им изглеждат като нещо излязло от гурме ресторант, десертите...

1. Близнаци - този месец те ще се захванат с нещо ново, с което дори не са очаквали. Ще имат много нови възможности, които ще им донесат успехи в бъдеще. Близнаците ще се забавляват много и креативността им ще бъде повишена. Вероятно ще намерят нещо, което ги вдъхновява. Очакват ги много изненади и неочаквани обрати през този месец. В любовта също ще им потръгне. Те не се влюбват лесно и рядко са в сериозна връзка, но този месец ще им донесе и много любов, колкото и неочаквано да е. Те може би дори ще се влюбят. Обаче трябва да внимават на работното си място, защото може да имат известни проблеми там.

2. Везни - сега е моментът да покажат най-добрите си качества и да изпъкнат сред останалите. Вероятно ще подобрят и външния си вид. Също така е възможно да подобрят финансовото си състояние, ако работят достатъчно усилено. В края на месеца ще са постигнали доста и ще са много доволни от изминалия един месец, тогава ще успеят да направят самооценкя. В любовта също ще им провърви към края на месец октомври. Ще имат шанса да се запознаят с много нови хора, сред които може би ще е и бъдещата им половинка. През този месец ще посигнат и доста успехи на работното място.

3. Водолей - този месец ще са спонтанни и ще пътуват. Ще направят неща, които преди са били само смели мечти. Ще разнообразят сивото си ежедневие и ще намерят нещо, което ги прави щастливи. Ако ги мъчат грешки от миналото, които до момента не са поправили, месец октомври ще е месецът, през който ще го направят. След 5 октомври е необходимо да са по-внимателни на работното място, защото има шанс да допуснат грешка. Ако трябва да взимате важни решения свързани в бъдещето ви, по-добре изчакайте до 15 окмомври. Този месец вероятно ще се срещнат със стар приятел, който не са виждали отдавна.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Кой бесарабски българин става цели 5 пъти министър-председател на България

Диета за болен стомах: какво, как и кога можете да ядете

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Знаете ли с какво се хранят охлювите?
Знаете ли с какво се хранят охлювите?

Охлювите напоследък се превърнаха в доста популярни домашни любимци. Те са интересни за отглеждане и непретенциозни към изхранването си. Сред...