3-те зодии, които ще започнат нова ВРЪЗКА през ЮНИ

96479
3-те зодии, които ще започнат нова ВРЪЗКА през ЮНИ
Снимка: iStock/Guliver

ЮНИ месец ни е подготвил много изненади в личния живот. Промени, трепети и стари любови, които ще се върнат от миналото ни. Това са 3-те зодии, които могат да очакват нова връзка през месец юни 2017 г.

Близнаци

Месец юни  ще ви донесе много положителни емоции в любовен план. От доста време насам сте без партньор и това определено ви кара да се чувствате самотни. Истината е, че имате нужда не просто от връзка, а от човек, който ще ви разбира, ще живее с вас и ще бъде сериозен в намеренията си. Имате нужда от сигурност. Юни може да ви донесе това, за което се надявате, ако отворите сърцето си за нови хора, различни от това, на което сте свикнали. Не съдете по миналото им, съдете по сърцата им и това, което са станали днес. Истински ще сте очаровани от човекът, който ще срещнете. Той ще хареса не само външността, но и душата ви. Такава, каквато е. С всичките й кръпки и минали разочарования. Ще изживеете много вълнуващ романс, който ще ви накара отново да се почувствате желани. Какво по-хубаво от това?

Дева

Вие сте прекрасни хора, останали сами не по ваша вина. Човек не може да чете мислите на другите, нито чувствата им понякога. В миналата си връзка сте дали всичко от себе си на човек, който просто не оценява нищо в живота си. Миналото си е минало, хубаво е, че вече не гледате назад. Юни месец ще ви срещне с човек, който ще ви върне надеждата в любовта. Защо не и това да е вашият човек, с когото ще прекарате целия си живот? Всичко е възможно, ако вярвате в това, а сърцето ви вече е отворено и готово да обича. Ще преживеете най-силната си любов и най-силното привличане. Ще сте си мислели досега, че знаете що е това любовта, но всъщност нямате представа. Ще усетите какво е и любов от пръв поглед, колкото и да не вярвате в нея. Тя ще ви докаже, че съществува. Стискайте палци и се надявайте това да е вашият човек.

3-тата зодия - ТУК :)

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com