3-те зодии, които въртят мъжете на малкия си пръст

21045
3-те зодии, които въртят мъжете на малкия си пръст
Снимка: iStock/Guliver

Жените могат да бъдат много опасни, когато решат да завладеят сърцето на някой мъж и да го въртят на пръста си, докато не получат всичко, което пожелаят. Пазете се от тези зодии, защото им е в кръвта да разиграват. Ето кои са те:

ОВЕН: Жените с тази зодия са наистина опасни. Те обичат да имат не един, а поне двамата мъже в обкръжението си, които да им угаждат, да правят всичко за тях и да са винаги на разположение, когато им потрябват. Те им дават толкова внимание, колкото да ги задържат близо до себе си, но никога не се влюбват истински, защото просто не им е в кръвта. Предпочитат да са глезени, да флиртуват, да са ухажвани, но да не се замесват в сериозни взаимоотношения и да нямат отговорности към завоеванията си. Овните просто обичат вниманието и това никога няма да се промени!

Лошите страни на зодиакалните знаци

Никой не е перфектен, а отрицателните черти на зодиакалните знаци не пречат на хората да се обичат и уважават взаимно. Ето какво можете...

БЛИЗНАЦИ: Близнаците са много изкусителни, знаят как да завладеят сърцето на всеки мъж и как да го държат близо до себе си, но никога прекалено близо, така че да не се замесват в сериозни отношения. Егото на Близнаците се подхранва от вниманието, ако вниманието идва от човек, който е обвързан – още по-добре. Това ги кара да се чувстват по-значими и специални, защото са успели да завладеят ума и сърцето на човек, който дори не е свободен. Опасната им игричка им дава доза адреналин и доза самочувствие. Близнаците винаги държат близо до себе си поне един мъж, който е луд по тях, загубил е ума си, но никога не си тръгва, дори да няма шанс за по-сериозна връзка. Така действат Близнаците – омайват за цял живот.

ДЕВА: Девите са много интересни личности в любовта. Те невинаги нарочно задържат мъже около себе си, с които нямат намерение да имат нищо сериозно. Просто са много колебливи и не могат да се решат на следващата крачка. Затова много време флиртуват, дърпат се и са много интересни за мъжете. Освен всичко друго, Девите предпочитат да живеят сами със себе си и да излизат, само когато са в настроение. Затова, ако са в сериозна връзка, няма шанс да се радват на свободата си и затова мъжете, които имат около себе си, са просто за забавление и нищо повече!

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com