3-те зодии, които задушават с любовта си

19872
3-те зодии, които задушават с любовта си
Снимка: iStock/Guliver

Любовта може да е както прекрасна, така и наистина задушаваща. Това са зодиите, които не умеят да обичат с мярка и често губят половинките си, защото са залепени за тях им не им дават и минутка спокойствие.

ТЕЛЕЦ

Зодии, които ще утроят финансите си през септември 2020

През септември 2020 г. Овенът трябва да бъде по-буден от обикновено. Факт е, че в един момент парите ще отидат в ръцете му. Важно е, са...

Телците не искат да бъдат толкова задушаващи в отношенията с партньора си, често дори не осъзнават, че го правят. И ако се опитате да им го кажете, ще ви обвинят в абсолютна лъжа. Телците имат нужда от много внимание, а когато някой не им го даде, са готови да се опитат да го привлекат по всякакъв начин. Пишат постоянно, досаждат често и никога не го правят с мярка. Главният проблем на Телците е, че се ужасяват да не останат сами и някой да не ги изостави. Това ги подтиква към всички тези действия, които разбира се отблъскват човека отсреща. Тяхната обсебваща любов може да остане незабелязана в началото на всяка страстна връзка, но след това бързо дотяга и довежда до край на отношенията.

ДЕВА

Девите са много ревниви и тяхната задушаваща любов няма граници. Те непрекъснато следят какво прави половинката им, с кого излиза, къде отива, какво има в телефона им и всякакви подобни неща, които могат да вбесят всеки нормален човек. Тяхната любов е истинска, но прекрачва много граници, с които едва ли някой би бил съгласен. Честите изблици на ревност те оправдават с това, че обичат силно. Но ако реално обичаха силно, нямаше да се съмняват толкова в човека до себе си. В крайна сметка на половинките им бързо им писва и Девите често остават сами за нула време.

КОЗИРОГ

5 причини всички да мразят тази ЗОДИЯ

Е, може и да звучи малко пресилено, но определено има една зодия в Зодиака, която си има много врагове. Това е зодия Скорпион и сега ще...

Козирозите живеят, за да обичат и да бъдат обичани. Те се събуждат с мисълта, че животът има смисъл единствено, ако са влюбени. В началото на всяка връзка си дават вид на недостъпни, така че човекът отсреща да се хване на въдицата и да започне да ги търси. След това обаче, когато Козирозите усетят малко повече внимание, тотално забравят за ролята си и стават обсебващи. Искат непрекъснато да излизат с човека, с когото са, бързо искат да се преместят да живеят заедно и изобщо искат всичко тук и сега. Често плашат половинките си с прибързани големи планове за бъдещето, които искат да се случат на много ранен етап – като съвместно съжителство, брак или деца. С това, разбира се, карат почти всичките си партньори да изчезнат толкова бързо, колкото са се и появили.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Пица, торти, хляб, макаронени изделия: Разболява ли ни наистина глутенът?

Колко градуса трябва да е в помещението, ако искаме перфектни козунаци?

Шампионът на кухнята: Домашно пържено кюфте, зверска рецепта за оправни домакини

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Митове и истини: Прави ли ни кафето зависими?

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com