3-те зодии любимци на звездите през 2020

32306
3-те зодии любимци на звездите през 2020
Снимка: Getty Images/Guliver

От хороскопа, както и от живота, не трябва да се очаква справедливост. Сега астролозите посочиха 3-те зодии, любимци на звездите през 2020 г.

Те ще се къпят в късмета, останалите ще трябва да постигнат успеха с упорит труд. Не е ясно, от какви принципи се ръководят небесните покровители, избирайки своите „домашни любимци“. Ясно е само, че си струва да попаднете в техния списък, а светът наоколо магически се променя към по-добро.

3-те зодии с най-голям късмет

8-те зодии, които ги чакат късмет и успехи през 2020 година

2020 г. според китайския календар ще бъде годината на Белия метален плъх, който, като влезе в правата си, незабавно ще вземе под свое п...

Телец: Улови положителното!

Правило на годината: Не пропускайте шанса!

Областите от живота, в които Телецът има особено късмет през 2020 г., са творчеството и любовта. Стратегията настоятелно съветва представителите на тази зодия да се насладят изцяло на положителното, отдавайки се на притесненията. Личните взаимоотношения ще бъдат повече от добри. Тези, които са раздвоени, ще намерят пълна хармония със своята сродна душа. За самотните е препоръчително да се подготвят за обещаващи запознанства. Творчеството на Телеца е тясно свързано с бизнеса. Вероятно ще се появи идея, която може да е рентабилно реализирана. Слабата точка е здравето. Внимавайте и се грижете за нервите.

Рак: Просто върви!

Правило на годината: Нито една крачка назад!

6-те зодии, които ги очаква нов живот през 2020

Идването на следващата година винаги вдъхновява промени. Всеки има своя мащаб на смущения. Хората планират да сменят работата си или да...

Висшите сили са подготвили великолепен подарък за нерешителните Раци - смелост и самочувствие. Периодът на объркване и съмнение ще остане в 2019 г. Приоритетно приятните промени ще се отразят на кариерата. В други области на живота се очакват стабилност и ред. Просто внимавайте с финансите. Не губете веднага всичко, което щедро изливат небесните закрилници. Внимателно обмислете плана на разходите, като не забравяте да оставите някой „запас“ за по-късно.

Скорпион: Знанието е сила!

Правило на годината: Разширете хоризонтите си!

2020 г. е време Скорпионите да подобрят настоящето, което ще осигури богатство в бъдеще. Необходимо е само да изберете посока за развитие. На новия етап звездите ще помогнат по всякакъв начин, ще осигурят идеи, финансови възможности и жизненост. Неочаквани пречки могат да бъдат създадени от близки хора, които изискват внимание и настойничество. Не забравяйте за роднини и близки! Опитайте се да им отделите достатъчно време, за да избегнете семейни неприятности. Най-търпеливата съдба ще бъде наградена с интересни познанства и пътувания.

3-те зодии, маркирани със знака на звездите през 2020 г., определено имат късмет! За тези, които не са в списъка, не трябва да се отчайват. Хванете късмет за опашката, със сигурност ще има шансове!

5-те зодии, които ще се оженят през 2020

Пред нас е новата 2020 година - пълна с любов и романтика, която ще даде много познанства и дати. И ако някои знаци на зодиака ще се ра...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Това са най-мразените зодии

Колко километра летят щъркелите, за да стигнат до България?

Мравките ще изчезнат завинаги - просто направете това

Лунен календар за април 2024: В кои дни НЕ трябва да харчите пари

Лалетата ще издържат 2 пъти по-дълго, ако сложите това във вазата

Най-добрият ден за миене на прозорци - ще привлечете късмет и пари

Учените правят важно откритие: Дълголетниците са от тази кръвна група

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com