3-те зодии с НОВИНА в следващите 7 дни

18175
3-те зодии с НОВИНА в следващите 7 дни
Снимка: Istock/Guliver

Всички ние сме нетърпеливи, когато очакваме някое щастливо събитие или просто искаме да ни се случи нещо ново и вълнуващо. Ето какво вълнуващо и ново очаква тези 3 зодии в следващите 7 дни:

ТЕЛЕЦ: Струва ви се, че няма какво толкова да се случи в следващата седмица, особено защото не очаквате никакви вълнуващи събития. От работа вкъщи – от вкъщи на работа и така всеки ден. Дългият почивен уикенд, който ви очаква обаче, ще бъде незабравим. Необвързаните Телци ще срещнат човек, който сериозно ще им покаже, че е хлътнал до уши още от пръв поглед. Това е нещо, което ще ви даде самочувствие и ще ви държи будни до късно през нощта, защото пеперудите в стомаха няма да ви оставят да спите спокойно. Обвързаните Телци пък ще предприемат голяма крачка в личния живот – като това да заживеят заедно с половинката, да започнат да имат общ бюджет или да планират следващ голям етап от съвместния си живот.

Любовен съвет за всяка зодия до края на 2020 г.

До края на годината има много какво да се случи в личен план и трябва добре да сте подготвени, особено що се отнася до любовта. Прочете...

 

ЛЪВ: Много е възможно Лъвовете да изживеят едни от най-щастливите и емоционални дни в живота си. И то съвсем скоро! Звездите ни подсказват, че много представители на зодия Лъв ще получат бляскаво предложение за брак – точно такова, каквото винаги са си представяли и са гледали по филмите. Ще бъде много истинско и емоционално, а дали е рано, дали е позакъсняло – няма никакво значение. Важното е, че през 2021 година можете спокойно да планирате сватбата си – най-щастливият момент от живота на всяка една двойка. За тези представители на зодията, които имат колебливи чувства към своята половинка – със сигурност това ще ги затвърди и ще ви покаже, че наистина сте с правилния човек и вече няма защо да се чудите. Най-хубавото предложение за брак предстои!

 

СКОРПИОН: Вариантите за хубави новини при Скорпионите са два. Първият е свързан с личностното и професионално развитие. Някои Скорпиони ще получат голямо признание от прекия си ръководител и предложение за нова позиция, по-голяма заплата и облаги, за които винаги са си мечтали. Тази новина ще направи много усърдни Скорпиони истински щастливи и ще ги накара да се почувстват оценени. Вторият вариант за новина е свързан с любовния живот на Скорпионите. Ще научат нещо голямо, а то е, че един от най-близките им приятели е лудо влюбен в тях и то от много време насам. Тази новина ще свари Скорпионите неподготвени, но определено ще им стане приятно. Ще се замислят дали е възможно да излязат на среща и да видят няма ли да пламне искра, за която дори не са и подозирали.

4-те зодии с нова ТРЪПКА през есента

Остават броени дни до настъпването на астрономическата есен и е време да разберем кои са 4-те зодии, за които тя ще е изпълнена с любов...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com