3-те зодии с новина за БЕБЕ до края на 2020 г.

13077
3-те зодии с новина за БЕБЕ до края на 2020 г.
Снимка: iStock/Guliver

Тази есен и зима ще е много вълнуваща за няколко зодии, които ще научат една новина, която ще промени живота им. Именно това, че ще стават родители! Щастливото събитие ще зарадва цялото семейство на тези 3 зодии:

БЛИЗНАЦИ

НОВИНА за тези 4 зодии в седмицата 26 октомври – 1 ноември

Новата седмица ще донесе новини за някои от зодиите. Ще има големи промени в живота на тези зодии, които за щастие са положителни и тол...

Близнаците имат много наситена откъм събития година. Случват се и хубави, и не чак толкова хубави неща, но важното е, че Близнаците успяват да се справят с всички предизвикателства дотук и винаги излизат победители накрая. Каквото и да се е случило през тази година, очаква ги само най-хубавото. Ще разберат, че семейството им ще се увеличи и че ще стават родители! Щастливата новина идва с много препятствия за повечето представители на зодията, но всичко се забравя в мига, в който видят двете чертички на теста за бременност. Радвайте се на този момент, защото той е напълно заслужен. Подсказваме ви, че съвсем в духа на зодията, някои Близнаци наистина могат да очакват две бебчета, което ще се види още при първия преглед, на който ще отидат.

ДЕВА

Някои Деви имат малко колебания в любовен план и не са много сигурни дали са с правилния партньор. Тези съмнения идват от самите тях, не от човека, с когото са. Връзката им се развива чудесно, нямат повод за притеснения и трябва да се отпуснат и да се доверят на любовта и това, което им е подготвила. За щастие на повечето Деви, които се чувстват чудесно във връзката, в която се намират, ще имат още един повод за щастие и то много голям. В края на годината, точно по Коледа, ще разберат, че ще имат бебе! Щастливата новина ще дойде съвсем неочаквано и непланирано, което ще я направи още по-вълнуваща и още по-незабравима. 2021 година ще бъде ново начало за тях, ще станат много по-отговорни и най-хубавото от всичко е, че отговорността идва с огромна доза щастие.

РИБИ

Ицо Хазарта чака трето дете

Ицо Хазарта чака трето дете. Това съобщи самият той в профила си във Facebook. Певецът пусна две снимки - на едната позира заедно с ...

Рибите вярват в чудесата и никога не са спирали да го правят. Някои представители на зодия Риби имат проблеми със сбъдването на най-голямата си мечта, а именно тази да станат родители. Всяка трудност в живота идва със смисъл  и ни учи на нещо важно като ни дава урок за цял живот. За щастие премеждията на Рибите скоро ще приключат и още в началото на декември ще разберат хубавата новина, която ще направи живота им по-смислен и много по-щастлив. Хубавото е, че все пак Рибите са спокойни и никога не са губили вяра, което ги заварва в чудесно разположение на духа и могат да се отпуснат и спокойно да се радват на новината. Партньорите им ще реагират дори още по-емоционално, ще станат още по-мили и внимателни с тях и заедно с хубавата новина за бебе, връзката им ще процъфти в любовен план.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com