3 зодии, които са идеалните съпрузи

10632
3 зодии, които са идеалните съпрузи
Снимка: Pexels

Всяка дама мечтае за добър съпруг, който да я подкрепя, обича и да бъде до нея в болест и здраве, в добро и в лошо. Някои намират по-трудно добър съпруг от други по една или друга причина или на по-късен етап от живота си. Може би това ще се промени след като разберете кои зодии мъже са най-добрите съпрузи.

Козирог – отговорен съпруг, който ще ви обича безрезервно. Ще му трябва малко време, за да ви допусне до себе си, но направили го, ще бъде завинаги. Той носи на ръце своята половинка. Козирогът е най-добрата зодия за моногамна и сериозна връзка. Не изневерява, верен към жена си. За него други не съществуват. Работохолик е и се труди неуморно за благополучието на своето семейство. Не е толкова романтичен, но е нежен, чаровен, грижовен и мил. Не се държи странно, споделя чувствата си, няма нужда да гадаете какво си мисли, трябва само да го попитате. Проявява търпение във всяка ситуация и балансьорът във връзката.

Телец – той е стабилен мъж, който не се страхува от брака и сериозните отношение, дори съзнателно търси такива. За него семейството е на първо място и той прави всичко възможно, за да направи половинката си щастлива. Той е лоялен и не поглежда встрани. Стреми се да допринася за финансовата стабилност на семейство, дори да издържа половинката си, само и само да ѝ осигуря необходимия комфорт. Той е добър слушател и винаги ще намери време да разбере онова, което ви тревожи или вълнува. Обича да прави изненади за своята съпруга като романтична вечеря или непланирано пътуване. Подаръците също са негова страст. Влюби ли се, обича завинаги. Верен и предат съпруг, който се отнася с жена си като кралица.

Рак – усмивката няма да слиза от лицето ви с такъв съпруг. Смело защитава своята жена, грижовен, мил, любвеобилен. Ракът е много чувствителен и умее да разкрива емоционалното състояние на своята половинка. За него няма тайни в това отношение. Той ще разбере, когато имате нужда просто да поговорите, когато ви е тъжно или когато сте щастливи. Ако сте болни, ще се грижи за вас, ще ви обръща внимание и ще ви кара да се чувствате специални. Той е най-добрият ви приятел, любовник, съпруг. Винаги ще застане на ваша страна, ще ви подкрепи и даде ценен съвет. Изисква единствено да говорите с нещо открито, да не го лъжете и да сте честни за всичко. Освен това мъжът Рак е добър домакин, той не се плаши от работата у дома и държи да си поделя задълженията със своята половинка. Това е важно за комфорта и на двамата.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com