3 зодии, които са винаги труднодостъпни

10699
3 зодии, които са винаги труднодостъпни
Снимка: iStock/Guliver

Има три зодии, с които винаги може да се свържете по-трудно на емоционално ниво. Вижте кои са те: 

Близнаци 

3 зодии, на които всички ще завиждат през август

Третият летен месец е на прага ни и ние го пускаме със слънчеви усмивки! Море, пясък, вкусна храна и свежи напитки - всички сме готови ...

Близнаците са любопитни и безгрижни, но също така е интелектуални и понякога малко притеснителни. Тя има двойна личност, която да ви държи на крак, но това е забавлението. Тя не е тази, която да се ангажира веднага, така че ще отнеме време докато се намери някой, решен да я хване. Но не позволявайте това да ви плаши. Макар че тя може да е нестабилна и спонтанна, това е просто защото има толкова много емоции, които се таят в нея . Тя се страхува да не позволи на някой, който няма да остане да изживее живота с нея. Не се отказвайте, защото това, което очаква след периода на флирт и объркващи игри, е най-силната любов, която някога ще изпитате. Близнаците са страстни и търсят мъж със същата жажда за живот като тях - дори ако това означава да го оставите да виси известно време.

Везни 

Везните не обичат да са сами. Тя прави приоритет в живота да търси някой съвместим със себе си, защото тя обича нищо повече от мирен баланс. Но ще й отнеме известно време, за да разбере какъв е този баланс и кой трябва да бъде този човек, защото тя е нерешителна. Така че, ако имате работа с Везни, има вероятност тя да ви нанизва толкова дълго, колкото й е необходимо (по възможно най-любящия начин). Това означава, че тя няма да се съгласи да излезе с никого. Тя е изключително всеотдайна и любяща, така че за нея е много важно да намери някой, който да се отнася към нея по същия начин.  Везните искат да са сигурни, че ще я държите в центъра на връзката, както тя заслужава. 

Скорпион 

6 зодии с късмет във всичко през АВГУСТ

Всички сме потънали в лятото през август дали на работното място, или на почивка, всички сме август и отвън, и отвътре. Сезонът на море...

Скорпионите са упорити като магарета. Тя абсолютно обича да е права, така че ако се хване за факта, че някой я харесва, тя ще го вземе и ще избяга, като иска да се наслади на всеки момент от преследването. Тя не харесва мъж, който е пасивен по природа. Така с други думи, тя иска човек да отгледа човек, който да я спечели. Скорпионът е известен със своята луда страна, но може да бъде хладен и спокоен, когато пожелае, за да може човек да гадае. Тя знае какво иска и знае как да го получи. Тя ще ви привлече със своята мистерия и ще ви кара да идвате след нея отново и отново, без ни най-малко намек за това къде наистина се крият нейните интереси.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Топени боядисани яйца – нов метод, който трябва да тествате

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com