30-годишен ерген - какво ти става?

25024
30-годишен ерген - какво ти става?
Снимка: iStock/Guliver

При среща с интересен мъж на 30 години, всяко момиче се притеснява от няколко въпроса: защо не се е женен, възможно ли е да създам семейство с него и какви са нюансите при спечелване сърцето на този ерген.

Диета за отслабване с плодове и зеленчуци (част II)

В продължение… Класическа диета вариант Най-твърдият сорт е класическата диета, при която са разрешени само зеленчуци и плодов...

Статистиката разделя 30-годишните самотни мъже на три категории, според психологическите изследвания. Те са:

• тези, които са категорично против брака;

• тези, които все още търсят идеалната жена;

• тези, които искат да създадат семейство, но не са срещнали подходящото момиче.

Мъжете от първа категория могат да ви разочароват много и да ви вдъхновят с различни комплекси. Те могат и да се окажат истинско „съкровище“, защото е напълно възможно просто да не са имали сили и време, докато са вървели нагоре по стълбицата на кариерата. Такива мъже предпочитат да прекарват време с жени на същата възраст и за предпочитане на същото материално ниво като тях. Тридесетгодишните ергени са много привързани към свободния си начин на живот и навици. Те се страхуват да ги променят.

Плодове и зеленчуци в диета за отслабване (част I)

Растителните храни са по-нискокалорични от животинските. Те помагат за намаляване на теглото по-бързо, а за това на помощ идват плодова...

Най-вероятно първоначалното присъствието при такъв мъж може да ги подразни. Това може да се дължи на факта, че именно вие сте попаднали в неговото притежание с вашите желания и разговори. Не се тревожете, опитомявайте го постепенно. Трябва да се поинтересувате от неговите хобита, работата, успехите и проблемите му. Опитайте се да не ограничавате свободата му. Пък, кой знае, може би след година-две сватбеният пръстен ще е на пръста ви.

Мъжете втора категория под тридесет са объркани от материалното си благосъстояние. Те изграждат кариера, като по този начин полагат основите за комфортен живот на бъдещото си семейство. И докато се изгражда точно тази основа, Той ще се нуждаеше от жена, само за физическото удоволствие. Но сега е дошло времето, когато той е готов да стане глава на семейството, а единствен не се среща по пътя си. Така че, време е да се трансформирате в идеалната жена. Променете нещо в себе си и във възгледа си за живот. Помнете, този ерген може да ви даде душата си и със сигурност, с него ще може да създадете силно семейство.

Няма да се спираме дълго на „прелестите“ на мъжете от третата категория, можем накратко да кажем: това е или „син на мама“, животът с него и неговата майка може да се превърне в абсолютен ад за вас; или този човек има ужасен нрав, или е най-често срещаният - безработен или губещ, с ниски доходи.

Едва ли, някой е мечтал, точно за този тип мъж като за партньори в живота. Това едва ли се е случвало и в най-ужасните сънища!

Кои са скритите черти в характера на всяка зодия?

Всеки зодиакален знак носи определена тайнственост в себе си. И докато повечето черти в характера на зодиите са познати, то има няколко...

Капаните, които да очаквате в живота, с мъжа на 30 години са много!

На тази възраст мъжете преминават етапа от младост към зрялост. Това е емоционална криза на средна възраст. Време, когато всички формирани, преди това ценности се сриват и се появяват изцяло нови.

Според статистиката, това състояние засяга половината от мъжете на планетата, независимо от техния статус и финансово състояние. Разберете го и подкрепете през този период. Дайте възможност на избраника си да насочи емоциите в правилната посока и може би, така ще успее да придобие и увеличи всички онези духовни и материални ценности, които е придобил вече за тези тридесет години.

Няма значение, на колко години е вашият избраник. Независимо, дали е самотен или разведен, основното е, че и двамата искате да живеете дълъг и щастлив живот заедно!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Непирятни моменти в офиса, които развалят работния климат

9 симптома на начална депресия - проверете дали ги имате

Защо се посипва сол пред входната врата

Кои птици са в групата на прелетните

Кои са топли и кои студени цветове

Кои планети в Слънчевата система са газови гиганти

Житейски илюзии: 3 токсични нагласи, от които трябва да се отървете преди 30-годишна възраст

Знаете ли кои храни са най-богати на фибри

Знаете ли кои са седемте чудеса на света

Пазете нервите си: 5 съвета от тибетски монах, за да се отървете от стреса на работното място

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com