227 оригинални пожелания за рожден ден, с които ще ви запомнят

2097281
227 оригинални пожелания за рожден ден, с които ще ви запомнят
Снимка: https://www.actualno.com/

Надяваме се, нашите специално написано пожелания за рожден ден да зарадват ваш скъп човек⭐

Един от най-специалните празници за всеки човек е неговият рожден ден. За да зарадвате любимите си хора и да ги накарате да се усмихнат от сърце на този важен за тях ден, подбрахме няколко интересни и оригинални пожелания: 

пожелания за рожден ден

Пожелания за рожден ден на мъж

Рожденият ден е един от най-специалните дни в годината за всеки от нас и на този ден пожеланията са от голямо значение. Предлагаме ви няколко идеи за пожелание за рожден ден за мъж. 

Честит рожден ден! Нека този ден бъде изпълнен с радост, усмивки и много прекрасни моменти. Пожелавам ти здраве, късмет и безкрайно щастие!

Честит рожден ден! Остани мъж с главно "М" и нека животът ти да е изпълнен със здраве, щастие, любов и много късмет!

Искрено те поздравявам за рождения ти ден! Нека животът ти бъде озарен от щастие и радостни моменти. Пожелавам ти да запазиш непоколебимостта и смелостта си, да покориш още много върхове и най-вече да има с кого да споделиш успехите си!

На този ден ти пожелавам винаги да бъдеш опора за онези, които са ти скъпи, да вярваш в себе си, да продължиш да бъдеш вдъхновение за другите с примера си и винаги да намираш светлината дори в най-трудната ситуация. 

Пожелавам ти сила, воля и желание да сбъднеш всичките си мечти и най-вече здраве, за да има смисъл постигнатото!

Честит рожден ден! Бъди жив и здрав, защото здравето е радост, радостта е щастие, а щастието е това, което аз ти пожелавам!

В морето на живота има приливи и отливи! Пожелавам ти винаги да бъдеш на гребена на вълната, а на този ден да се качиш в лодката на късмета и щастието и цял живот да се носиш с нея над вълните!

На този ден ти пожелавам безброй мигове красиви, от любов да бъдеш окрилен и любимите ти хора винаги да са щастливи!

Пожелавам ти това, което сам си пожела - здраве, щастие, късмет пари и купони до зори!

На любимия ми мъж желая от сърце дълги години, изпълнени с щастие, любов, незабравими пътешествия, успехи в работата и безброй сбъднати мечти!

Запази младостта завинаги в мислите, душата и сърцето си! С приятели празнувай до зори, с пълни чаши кажете си "Наздраве!" и не забравяй, че днес всички ти желаем щастие, късмет и много здраве!

Честит бъди ни! Нека този ден ти донесе повече мъдрост, за да взимаш винаги правилни решения, повече любов, за да не чувстваш самота и най-вече здраве, за да имаш сили да преодоляваш с лекота всяка трудност!

Днес на твоя ден рожден, нека всяко зло да ни забрави, да сме живи да сме здрави и още 100 години да си казваме "Наздраве!".

Нека успехът, здравето и богатството да дойдат час по-скоро в живота ти! Нека всички твои мечти се сбъднат като в приказка, като на филм. Нека всичко, за което мечтаеш, се сбъдне час по-скоро!

Честит рожден ден! Пожелавам ти щастливи случайности, царско достойнство и богатство, райско спокойствие и безкрайна проницателност!

Честит рожден ден, желая ти радост, доброта, смели мечти, любов, топлина, щастливи дни и просперитет. Нека тревогите и скърбите те напуснат завинаги!

Не тъгувай на рождения си ден! Това само още една година и нека всяка следваща година за теб е изпълнена само с късмет и чудеса.

Пожелания за рожден ден на жена

Предлагаме няколко интересни пожелания за рожден ден на жена, с които със сигурност ще зарадвате вашата майка, съпруга, приятелка или колежка в най-специалния за нея ден.

Няма възраст за жената! С всяка изминала година тя става по-мъдра и по-богата в духовно отношение, придобива особен чар и красота. Пожелавам ти да намериш нови възможности, да реализираш мечтите си, да не спираш дотук и да бъдеш изключение от всички правила. Пътешествай, живей, както на теб ти харесва! Наслаждавай се на всеки миг от пътешествието, наречено живот!

Честит рожден ден! Пожелавам ти да бъдеш щастлива, да се радваш на живота, да не спираш да се изненадваш, да не спираш да мечтаеш, винаги да си заобиколена от верни приятели и най-важното - винаги да бъдеш обичана!

В този прекрасен ден с цялото си сърце искам да ти пожелая сбъдване на всички твои желания. Нека успехът, щастието и вдъхновението станат твои постоянни спътници. Нека животът ти е изпълнен с наслада, любов и щастие. 

Желая ти много здраве, щастие и радост в живота. Никога не падай духом и винаги посрещай деня с усмивка и позитивно настроение!

Честит рожден ден! Желая ти от сърце да се радваш винаги на новия ден и никога да не съжаляваш за миналото! Нека здравето, щастието и радостта да са твои верни приятели, а любовта да е неотлъчно до теб!

Честит рожден ден на най-чаровната жена! Нека светът около теб да бъде прекрасен, да е светъл и радостен всеки твой ден и топлината да е винаги в сърцето ти!

Нека очите ти винаги блестят от щастие, а сърцето да прелива от любов и топлина! Нека мирът и спокойствието винаги да царуват в дома ти, а неприятностите и нещастията никога да не чукат на вратата ти! Нека твоите желания бъдат мои пожелания!

Поздравявам те за рождения ти ден! Желая ти повече щастливи емоции и незабравими впечатления! Нека свят да ти се завие свят от любов, а сянката на разочарованието никога да не докосне сърцето ти. Живей, мечтай, обичай и се наслаждавай на живота!

Честит рожден ден на най-нежната и чаровна жена! Желая ти безкраен късмет в живота и шеметен успех в бизнеса. Нека пламъкът на любовта винаги да топли сърцето ти, а усмивката ти винаги да озарява всичко около теб!

Нека тъгата отлети от дните ти, без да те докосне с крилете си! Остани винаги обичана, въпреки всички бури и ветрове! Няма значение, че времето отлита, изживявай всеки ден в радост и светлина! Бъди щастлива и винаги обичана жена!

На твоя ден рожден ти желая безгранично щастие. Нека твоите мечти се сбъднат! Нека любовта ти бъде споделена! Нека до теб има силно мъжко рамо! Нека за теб всеки ден е празник!

Желая ти лъчезарни усмивки на твоя ден рожден, много разкошни букети и слънчево настроение, любов, щастие и топлина в твоята душа!Нека щастлива звезда изгрее на този ден в небето!

Бъди все така красива като роза и продължавай да грееш като слънце в живота ни! На твоя ден рожден аз искам да ти пожелая всички твои желания да се сбъднат с лекота!

Нека лятото винаги да царува в сърцето ти, а пролетта да живее в сърцето ти. Пожелавам ти планини от успех, поле от щастие, градина от пари и водопад от здраве!

Годините отлитат, но ти не тъгувай! Усмихни се и нека усмивката краси винаги лицето ти! Знай, че най-хубавото предстои! Нека надеждата, вярата и любовта никога да не те изоставят! Честит рожден ден!

Нека късметът като бяла птица постоянно кръжи над теб! Нека щастието е вечен спътник в живота ти! Сияй като диамант и сбъдни всичките си мечти!

Нека пламъкът на любовта никога да не угасва в очите ти! Нека всичко лошо да те подмините и в живота ти да има само любов и светлина! Честит рожден ден!

На твоя ден рожден ти пожелавам земни блага и неземна любов! Нека щастието пърха над теб, засенчвайки те с ангелските си крила и да не лети далече от теб!

На твоя ден рожден искам просто да ти пожелая да не спираш да се усмихваш и да бъдеш себе си. Нека ярка звезда озарява пътя ти. Нека животът ти дарява чудеса всеки ден. Нека слънцето разпръсне най-силния мрак. Нека всичките ти мечти се сбъднат! Честит рожден ден от сърце ти желая!

Когато ти си се родила, в небето е изгряла ярка звезда. Пожелавам ти тя винаги да осветява пътя ти и в живота си да срещаш само любов, щастие и доброта! Честит рожден ден!

На твоя ден рожден ти пожелавам да продължаваш да цъфтиш като цвете, да останеш все така силна, въпреки бурите, да намериш своя остров на щастието и да изживяваш всеки твой ден с усмивка и красота!

Нека сърцето ти винаги да тупти от любов! Нека най-голямата ти мечта да падне в ръцето ти като звезда! Нека винаги да си заобиколена от добро! Нека здравето ти винаги да разсича болестите като меч! Нека в живота ти да има само любов и красота! Честит рожден ден на най-прекрасната жена!

Честит рожден ден от все сърце! Искам да ти пожелая любов - гореща като слънцето. Искам да ти пожелая щастие - безкрайно като Вселената и разбира се - здраве. Нека всяко твое желание се сбъдне възможно най-скоро! Нека пътят ти е изпълнен с късмет, щастие и любов!

Честит рожден ден! Нека насладата да царува в душата ти. Нека мечтите се реят в небето. Нека твоят чар и харизма завладеят света. Нека радостта ти никога да не стихва! Бъди честита, щастлива и благословена!

Поздравявам те от все сърце! Нека всичко прекрасно в този живот срещаш по пътя си - здраве, щастие, късмет и любов! Нека с всяка изминала година ставаш не само по-мъдра, но и по-щастлива!

Бързам да ти пожелая любов, щастие, хармония и просперитет, сила и здраве за години напред! Нека разбирателство и радост да царуват в дома ти! Нека животът ти е изпълен само с късмет! Чести рожден ден!

Честит рожден ден! Нека животът ти даде всичко, което искаш. Нека всичките ти мечти се сбъднат и съдбата винаги да те обича!

Поздравявам те за рождения ти ден от цялото си сърце! Пожелавам ти безгранично щастие и нека всички врати към мечтите ти се отворят още сега! Нека късметът никога не те изоставя! Нека Вселената винаги да чува желанията ти! Нека здравето да е винаги с теб! Нека прегръдката и усмивката на любимите за теб хора те топлят цял живот!

Честит рожден ден! Нека животът те погали с най-нежната си ласка! Нека слънцето винаги грее силно над теб! Нека се сбъднат мечтите ти, нека се сбъднат копнежите ти! Нека успехът върви рамо до рамо с теб! 

С цялото си сърце искам да се поздравя за рождения т ден! Желая ти първо много здраве, защото без него всичко друго няма значение. Пожелавам ти успехи безброй, безгранично щастие и взаимна любов! Нека лошото време отмине и никога повече да не те споходи!

Честит рожден ден! Днес е твоят личен празник! Пожелавам ти вдъхновение и ярки звезди да озаряват пътя ти! Нека съдбата те обича, нека щастието и радостта ти са вечни! И винаги помни най-важното: "Ти си прекрасен човек!"

честит рожден ден

Пожелания за рожден ден на дете

Рожденият ден е специален за всяко дете. Предлагаме няколко пожелания, с които със сигурност ще успеете да зарадвате най-малките и техните родители. 

Честит рожден ден, мило дете! Нека този ден бъде изпълнен с много усмивки и прекрасни подаръци за теб!

Растеш с всеки изминал ден. Нека така да растат и мечтите ти и с лекота да ги сбъдваш!

Мило детенце, на този слънчев ден ти празнуваш своя ден рожден! Желая ти щастливо и здраво да растеш, за радост на мама и тати!

Мило момиченце, честит рожден ден! Бъди все така красива и много щастлива. Желаем ти здраве, безкрайни детски игри и много сбъднати мечти!

Мило дете, нека в живота си срещаш само добро и усмивката ти винаги да озарява дните ни!

На твоя ден рожден нека си заобиколен само от прекрасни изненади! Бъди все така слънчево дете и не спирай да ни радваш с успехите си!

Честит рожден ден, мило момиченце! Желая ти като принцеса да блестиш, светло бъдеще да изградиш и с много любов родителите си да дариш!

Честит рожден ден, мило дете! Нека усмивката винаги да грее на твоето лице!

Мило дете, пожелаваме ти безгрижни детски дни, волни игри, безброй тържества, много здраве и веселба!

Честит рожден ден! Живо, здраво и щастливо нека да е това дете красиво!

Мило детенце, бъди щастливо и нека безброй добри неща топлят твоята чиста детска душа!

Време е за подаръци, торти и много балони, защото днес рожден ден има най-щастливото дете на света!

Нека мечтите винаги са твой другар, а щастието да върви до теб като приятел стар! Честит рожден ден, мило дете!

Бъди щастлива и винаги като принцеса красива! С пожелания за много радост и безгрижно детство на най-милото момиченце, което днес има рожден ден!

Разбрах, че днес най-красивото момиченце има рожден ден. На нея искам да пожелая много здраве, сбъднати мечти и щастливи детски игри!

Страхотни пожелания за рожден ден

"Честит Рожден Ден! Нека този специален ден бъде изпълнен с радост, усмивки и прекрасни моменти. Пожелавам ти здраве, щастие и успехи във всичко, което предприемеш. Нека всяка следваща година донесе още повече причини за усмивка и радост в живота ти. Празнувай с любимите хора и създай незабравими спомени!"

Пожелавам ти винаги сърцето ти да е изпълнено с любов, да не спираш да мечтаеш, да правиш, това което харесваш и да не забравяш, че най-доброто предстои. Честит рожден ден!

Нека пътищата на живота да те срещат само с добри хора. Нека усмивката никога да не слиза от лицето ти. Нека здравето, щастието и късметът те следват неотлъчно. Честит рожден ден!

Нека в душата ви е винаги пролет и в нея за щастието да има една широко отворена врата, нека мракът е далече от пътя ти и до над теб винаги да грее една щастлива звезда.  

Нека годините не носят тъга за тебе! Нека по пътя пред тебе срещаш само здраве, щастие, любов и успехи! Честит рожден ден!

Какво да пожелая на някой, който има всичко? Може би само здраве, щастие и вечна любов. 

На този светъл ден, в който си роден, ти пожелавам здраве, щастие и да продължаваш да радваш всички със своята прекрасна душа. 

Пожелавам ти много да пътуваш и с всичко лошо да се сбогуваш. Нека здравето, щастието и късметът неотлъчно те следват. 

На този ден ще ти пожелая само едно - нека в живота си имаш само трима верни приятели - здраве, щастие и любов. 

Днес на твоят ден рожден, честит бъди, приятелю добри! Нека със здраве, щастие и любов животът те дари. 

Днес вино ще се лее и лицето ти от щастие ще грее. Пожелавам ти този пламък в очите никога да не угасва и запомни, че най-доброто предстои. 

Пожелавам ти дълъг и изпълнен с щастие живот. Нека слънцето в душата ти никога да не залязва и пламъкът в очите ти никога да не угасва. 

Нека на този ден небето се отвори и над теб да се изсипе дъжд от здраве, щастие, късмет и любов. Нека цялото това изобилие те направи най-щастливия човек на земята. Честит рожден ден!

Днес ти не остаряваш с още една година, а прибавяш още 365 дни здраве, щастие и късмет към живота си. 

В изобилие на всичко да се радваш и да преживееш много незабравими моменти. Честит бъди!

Нека след всеки изминал ден да ставаш все по-щастлив. Нека твоят ден рожден ти донесе много здраве, щастие и незабравими моменти. 

Честит рожден ден! Пожелавам ти упорство, за да следваш мечтите си, постоянство, за да не се отказваш от тях и много здраве и любов, за да има смисъл постигнатото. 

Пожелавам ти здравето никога да не те изоставя, късметът никога да не те предава и любовта никога да не ти изневерява. Честит рожден ден!

Пожелавам ти да се сбъдне всичко, за което мечтаеш и здраве, за да постигнеш всичко, за което копнееш. 

Нека пътят на живота за теб бъде обсипан с рози и цветя. Нека по него срещаш само любов и красота. Нека се превърне в реалност всяка твоя мечта! Честит рожден ден!

Забавно пожелание за рожден ден

Нека от днес късметът те споходи и никога да не иска от теб да си ходи! ЧРД и наздраве!

Честито остаряване! Шегувам се: празника си посрещни и за всичко лошо забрави. 

Още много купони предстоят. Пий до дъно и кажи: "Наздраве", защото днес е твоят ден рожден. А за годините не се тревожи, защото възрастта изобщо не ти личи.

Нека на този ден душата ти се весели и по мед и масло в живота да ти върви. Честит рожден ден!

Пожелавам ти много мечтани почивки и куп луксозни придобивки! Честит рожден ден!

Наздравиците днес не брой, защото сега рожденикът си ти. Пий до зори с приятели добри и всичко лошо забрави!

Днес вино ще се лее и до зори душата ти ще пее. Празнувай както ти си знаеш и не спирай да мечтаеш! Честит рожден ден!

Пожелавам ти безброй щастливи моменти, куп комплименти и много аплодисменти на сцената, наречена живот. Честит рожден ден!

Нека парите в портмонето ти да са в изобилие, а здравето, щастието и любовта в живота ти да са в свръхизобилие! Честит рожден ден!

То се знае, че те ще ти пожелая много здраве, щастие и любов. Много пари да имаш и само бързи коли да караш!

Не се притеснявай, че вече си с една година по-голяма. Знай, че сега си само с още една година по-красива. Смело продължавай със същата скорост! Бъди здрава, много щастлива и все така красива! Честит рожден ден!

Исках да ти купя нещо ценно. Но размислих. Реших, че след като имаш мен не ти трябва нищо по-ценно в живота. Честит рожден ден!

Слънцето изгря за пръв път, когато ти се роди! Честит рожден ден!

Пожелания за рожден ден на приятелка

Ако любовта е море, пожелавам ти винаги да плуваш в него и никога да не стигаш брега, ако щастието е магия, пожелавам ти винаги да бъдеш в нейния плен, ако животът е борба, пожелавам ти за теб всяка битка да завършва с победа. Обичам те, мила моя приятелко добра! Честит рожден ден!

На най-добрата ми приятелка пожелавам приказен живот, изпълнен с незабравими моменти и много сбъднати мечти!

На моята приятелка добра от все сърце желая обич, която сърцето й да грее, път, който да я води към успеха и цел, която да я направи истински щастлива. Честит рожден ден, мила!

Пожелавам ти късмет, за да получаваш винаги това, което желаеш, любов, за да те прави щастлива, цел, която да ти показва пътя в живота и здраве, за да има смисъл всичко това. 

Мила приятелко, не забравяй, че животът е просто миг, затова не пропускай нито един миг на щастие. Живей, обичай и копней! Честит рожден ден!

Бъди по-красива от цвете, по-желана от диамант и по-щастлива от принцеса. Никога не губи вяра и нека надеждата е с теб дори в най-тежката буря! Честит рожден ден, мила!

На жената, която е по-красива от цвете и по-желана от диамант, пожелавам да бъде по-щастлива от принцеса! Честит рожден ден!

Пожелавам ти всичко, за което копнееш да се сбъдне и животът да бъде истинска наслада за теб!

Пожелавам ти винаги да блестиш за хората около теб като един истински скъпоценен камък! Бъди все така красива и щастлива! От цялото си сърце ти желая прекрасен и изпълнен с много усмивки рожден ден!

Нека днес в очите ти радостни искри да греят, нека сърцето ти да бие лудо от любов и всички птици по света от щастие да пеят, защото рожден ден празнуваш ти!

Когато ти е най-трудно, не спирай да вярваш в успеха. Когато пред теб е тъмно, не забравяй да гледаш само напред. Когато те мразят, обичай силно. Когато ти е тъжно, усмихвай се най-силно. Честит рожден ден, приятелко любима!

Нека всеки ден щастие да грее в твоите очи, слънце да озарява пътя ти и 100 години да празнуваш своя рожден ден!

Пожелавам ти сила, за да отстояваш мечтите си, воля - за да вземеш правилното решение, когато се налага и здраве - за можеш истински да се насладиш на постиженията си! Честит рожден ден!

Радост и болка с тебе деляхме и въпреки че днес не съм до теб, от все сърце ти желая здраве, щастие и любов, приятелко любима! Честит рожден ден!

Пожелания за рожден ден на момиченце

Момиченце красиво, бъде все така щастливо! Не спирай да се забавляваш и все така с щастие да ни даряваш!

Днес най-красивото момиченце има рожден ден и на него аз ще пожелая много здраве, щастие усмивки и куп сбъднати мечти. 

Мило момиченце, крачи смели в чудото, наречено живот. Запази чистотата на детските си очи и превърни в реалности всички си мечти. Честит рожден ден!

Нека усмивката ти винаги да блести и да  всичко около теб. Нека щастието е неизменно до теб, а късметът никога да не те напуска. Живей, лудувай и копней! Честит рожден ден, мило детенце!

Момиченце красиво, пожелавам ти да получиш всичко, което желаеш и да бъдеш това, за което мечтаеш! Честит рожден ден!

Пожелавам ти като звезда да блестиш, много върхове да покориш и с безгранична любов родителите си да дариш! Честит рожден ден, момиченце красиво!

На най-красивото момиченце желая от сърце много здраве, щастие, безгрижни детски игри и сбъднати мечти!

Честит да бъде твоят ден рожден, изпълнен с много изненади и подаръци мечтани. Остани все така усмихнато дете. Бъди жива и здрава за радост на мама. 

Животът  те дари с прекрасна дъщеря! Нека винаги бъде здрава и щастлива!

Време е за парти, подаръци и изненади, защото днес рожден ден празнува най-красивото момиченце. Бъди здрава и много щастлива, принцесо красива!

Мило момиченце красиво, пожелавам ти да си все така щастливо! Нека дните ти бъдат изпълнени с много усмивки, щастие и прекрасни изненади!

Нека всичко, до което се докоснеш, да се превръща в нещо неземно красиво. Нека цял живот си все така щастливо, детенце мило! Честит рожден ден на най-красивата малка принцеса. 

Честит рожден ден, принцесо красива! Бъди все така усмихната и щастлива! Нека всичко около теб е една приказка неземно красива!

Нека всички звезди осветяват пътя ти от склона небесен и да те водят само към щастливи моменти!

Мило дете, нека безгрижието на детството никога не свършва за теб, любовта никога да не напуска сърцето ти, а късметът никога да не те изоставя. Честит рожден ден, принцесо красива!

Слънчево момиченце, бъди здраво и усмихнато! Пожелавам ти безгрижно детство, приятели добри и много сбъднати детски мечти! Весел празник на цялото семейство!

Честит рожден ден ти пожелавам!

Нeка щастие и обич озаряват твоите дни!

Аз с каквото мога ще помагам!

Орисвам те във всичко да ти върви!

Днес е специален ден!

Днес е твоят ден рожден!

Не съжалявай, че годините минават!

Човек не може времето да спре.

Но най-хубавите спомени завинаги остават.

Пази ги! Пък нека времето да си тече!

Върви смело по пътя на живота!

Нека е обсипан с усмивки и цветя!

И нека всяка твоя мисъл,

превърне се в сбъдната мечта!

Честит рожден ден!

 

Честит рожден ден!

Желая ти от сърце:

Най-важното – здравето,

Най-светлото – надеждата,

Най-нужното – вярата,

Най-желаното – щастието

и най-хубавото – Любовта!

Честит рожден ден! Пожелавам ти бъдеще по-светло от слънцето,

щастливи мигове повече от звездите и любов по-истинска от самите нас!

 

Пожелавам ти толкова здраве, че да учудиш медицината!

Толкова щастие, че да ти завидят ангелите,

толкова любов, че да не може да я запише историята!


Една свещичка повече гори,

една сълза в очите ти блести.

Не си с година остаряла,

ти просто повече си помъдряла!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

 

Честит рожден ден!

Пожелавам ви щастие на вашия рожден ден,

здраве, смях, доброта!

Нека да даде на всеки един момент

сбъдната мечта!

Цялата тази радост носи

И защо душата пее,

Всичко, което сърцето вдъхновява,


Искаме да бъдем по-богати от земята,

Искаме да бъдем по-красиви от зората

И щастието на вярващите за много, много години.

Пожелаваме много звезди в дланта ви, Искаме

любовта гореща като огън,

Желаем пътищата в живота да не са готини

и да живеят не за себе си, а за другите


Пожелавам ти светли и радостни дни,

Успехи, здраве, надежда и приятели добри!

Бъди истински обичан и винаги щастлив!

И никога няма да остарееш!


Брой нощите по звездите, а не по сенките!

Брой своя живот по усмивките, а не по сълзите!

И с радост от всеки рожден ден, брой своята възраст по приятелите, а не по годините!

Желая ти време! Автор: Ели Михлер

 

„Честит рожден ден! Желая ти на този ден, каквото си пожелаеш – да ти се сбъдне! Каквото си поискаш – да ти се даде! И сега... и винаги да е така!“

 

„На този честит за теб ден, огромни количества любов и щастие да получиш от мен! Нека всички твои мечти се превърнат в реалност, а идеите ти да кипят от оригиналност!"

Нека г-ца Късмет да ти дойде на гости днес, и през цялата година да ти помага с финес! ЧРД на най-усмихнатият и готин човек, когото познавам!“

„Бъди благословен - не само днес, а всеки ден! Голяма радост и безкрайно щастие ти желая, а с подаръка си, надявам се, да те смая!

Не ти желая всички дарове –

Желая ти това, което повечето нямат.

Желая ти време да се радваш, да се смееш.

Използвай го и можеш да спечелиш!

Желая ти време за действие и размисъл,

Време не само за теб, но и за другите.

Не ти желая време за бързане и тичане –

А време да бъдеш щастлив.

Не ти желая време, което просто да убиваш.

Иска ми се да ти остане в излишък.

Като време за удивление и вяра, вместо

непрекъснато да гледаш часовника.

Желая ти време да достигнеш звездите

И време да пораснеш, да узрееш.

Желая ти време отново да мечтаеш, да се влюбиш

Желая ти време да откриеш себе си –

Да приемаш всеки ден и час за щастие.

Пожелавам ти и време да прощаваш.

Желая ти да имаш време да живееш!


Честит рожден ден!

Бъди прекрасна, бъди щастлива,обичана и неповторима!

С пожелание за здраве, семейно щастие, много истински приятели и весели мигове! Весел и забавен празник!

 

Честит Рожден Ден!

Най-сърдечни пожелания за здраве, късмет и обич! Сбъдвай мечтите си и нека всеки твой ден бъде изпълнен с радост и щастие!

Незабравим празник!

 

Пожелавам ти да бъдеш озарен от здраве,което никой не е имал, от щастие за което всеки мечтае,от внимание което всеки иска. Да бъдеш преследван от късмет, който всеки търси и от любов от която всеки човек се чувства най-щастлив на този свят. Нека всяко твое начинание бъде сполетяно от успех.

 

Честит рожден ден!

Щастието да е винаги в теб –

раздавай го навред!

Късметът като спътник твой

да бъде твоя супергерой!

Любовта да ти дава крила,

с които да се рееш по света!

Твоите зеници – две искрящи звездици,

да виждат само светли дни и усмихнати дъги!

Нека сърцето ти усети магията на любовта

и вечна орис да ти бъде радостта.

Слънце в очите ти да блести

и в живота по вода да ти върви!


Бъди жива и здрава, весела и щастлива, все така чаровна и красива! Следвай мечтите си, постигай целите си, обичай и бъди много обичана! Весел празник!


Пред тортата заставаш и си мислиш:

как ли ще духна толкова свещички?

Дори да не успееш от първият път,

пробвай отново до пълен успех!

Честит рожден ден!

 

Готини пожелания за рожден ден

Честит рожден ден! И винаги помни, че за късметът почивен ден няма, щом прекрасен човек като теб успява!

Бъди себе си и слушай само сърцето си! От все сърце ти желая то винаги да те отвежда при правилните хора. Честит рожден ден!

Честит бъди и нека сърцето ти винаги да бъде в плен на любовта и винаги от щастието да си окрилен! С пожелания за много запознанства нови, купони до зори и вълнуващи пътешествия!

Честит рожден ден и не забравяй, че най-доброто предстои! Живей всеки ден с усмивка, празнувай всяка победа и нека всеки успех те направи истински щастлив човек!

Нека всяко пожелание, което получиш днес, се превърне в твоя сбъдната мечта! Честит рожден ден!

Здраве, щастие, любов и късмет от мен! И нека блясък в очите ти озарява всеки твой ден и всяка твоя сбъдната мечта те прави все по-щастлив човек! Честит рожден ден!

Честит рожден ден и не забравяй, че колкото повече завои трябва да направиш в живота, толкова повече изненади те очакват зад тях!

На този прекрасен ден, в който ти си роден, бъди от щастие окрилен. Нека все твой ден е по-щастлив и красив от предходния! Честит рожден ден!

Нека този специален ден ти донесе незаменими подаръци - здраве, щастие и любов. Нека дните ти бъдат безкрайни, а нощите омайни. Честит рожден ден!

Ще ти пожелая само 3 неща - сили, за да се справиш с трудностите по пътя си, любов - за да те вдъхновява и здраве - защото без него няма смисъл всичко останало. Честит рожден ден!

Наздраве и от мен! Аз само ще ти пожелая здраве, щастие и любов никога да не ти изневеряват. Честит рожден ден!

Нека всеки твой ден бъде изпълнен с безкрайна радост, всяка твоя вечер бъде изпълнена с топлина, а животът ти да бъде изпълнен с вечна младост! Честит рожден ден!

Нека празниците в живота ти бъдат повече от проблемите - така трябва да е при хубавите хора като теб! Честит рожден ден! Наздраве!

Наздраве и от мен! Нека с щастие да е изпълнен всеки твой ден. Нека да получиш желаното повишение и да има много забавление в най-готиното заведение! Честит рожден ден!

Нека всеки ден от пътешествието, наречено живот за теб е незабравим. Нека здраве, щастие и късмет са неотлъчно до теб! Честит рожден ден и от мен!

"Наздраве" и от мен по повод твоя ден рожден! И нека всички отправени към теб пожелания, много скоро станат сбъднати твои желания!

Пожелавам ти бъдеще, което е по-светло от слънцето, щастливи мигове, които са повече от звездите в небето и любов, която е по-истинска от всичко друго! Честит рожден ден!

Днес ти стана с 1 година по-голям, с 1 година по-мъдър и с 1 година по-щастлив. Пожелавам ти така да изкараш до 100! Честит рожден ден!

Пожелания за рожден ден на дъщеря

Скъпа дъще, пожелавам ти да имаш смелостта за големи мечти и упоритостта, за да ги превърнеш в реалност. Бъди здрава и все така щастлива! Честит рожден ден!

Нека с всеки изминал ден растеш не само ти, мило дете, но и мечтите ти и да ги сбъднеш с лекота. Честит рожден ден!

Днес рожден ден има моята прекрасна дъщеря. И всички цветя да събера от нея по-красиво цвете няма да има. Затова, скъпа дъще, на този ден прекрасен букет от нежност и сбъднати мечти с цялата си обич ще ти подаря!

Скъпа дъще, ти си светлината и вдъхновението за дните ми! Пожелавам ти в небето над теб никога да няма облаци и животът ти да е изпълнен само със светлина! Никога не спирай да се усмихваш и да блестиш като една голяма звезда! Честит рожден ден!

Дъще мила, ти винаги ще си останеш нашето малко момиченце! Бъди благословена и нека да са слънчеви дните ти! Честит рожден ден!

На моето пораснало момиче пожелавам правилния път да избере, който до щастието ще я отведе! Честит рожден ден, дъще!

На най-добрата дъщеря пожелавам щастлив живот, прекрасна младост и дни, изпълнени с любов и радост! Честит рожден ден, мила дъще!

Нека идните ти дни са честити, изпълнени с куп сбъднати мечти! Честит рожден ден на най-добрата дъщеря!

На най-добрата дъщеря пожелавам цялото здраве, щастие, любов и късмет на света! Честит рожден ден, мила дъще!

Мила дъще, не забравяй, че ти си по-силна отколкото изглеждаш, по-умна, отколкото те мислят и по-обичана, отколкото може да си представиш. Честит рожден ден! Бъди благословена!

Скъпа дъще, бъди все така упорита, за да следваш мечтите си! Бъди все така смела и търпелива, за да ги осъществиш и бъди винаги заобиколена от любимите хора, за да има смисъл всичко това! Честит рожден ден!

Мъдри пожелания за рожден ден

За да оставиш трайна следа след себе си, не е нужно да направиш нещо голямо, а само малки добрини. В деня на твоя ден рожден ти пожелавам всяко добре, което направиш, да ти се връща, умножено по три!

Ще ти пожелая само едно - да обичаш и да бъдеш обичан, защото в живота няма по-голямо щастие от това! Честит рожден ден!

Винаги бъди искрен, както в мислите така и в чувствата си. Само тогава няма да ти се налага да преследваш щастието, защото то само ще те открие! Пожелавам ти път, изпълнен с щастие, мир и любов! Честит рожден ден!

Животът е ценен заради неповторимите мигове, които изживяваме! Пожелавам ти всеки твой ден да е изпълнен с незабравими мигове, споделени с любимите хора! Честит рожден ден!

Днес ще ти пожелая само едно - повече мъдрост, защото единствено тя ни помага да видим красотата в малките неща, а щастието е именно в тях! Честит рожден ден!

Да мислиш, че животът ще се отнесе добре към тебе си, защото си добър човек, е като да вярваш, че бурята ще те подмине, защото си се скрил под дървото, затова приготви се да посрещнеш бурята и все пак остани добър и истински човек! Честит рожден ден!

Ако дори и в най-трудните моменти намериш сили да продължиш и да запазиш усмивката си, то всяко изпитание единствено ще те прави по-мъдър и ще ти позволи да живееш по-леко! Честит рожден ден!

Днес ти не остаряваш с една година, защото красотата и добротата в душата никога не остаряват. Пожелавам ти много здраве, щастие и незабравими мигове, заради които да обичаш още повече живота. Честит рожден ден!

Най-голямата тайна на щастието е в живота си да имаме човек като теб - красив, мъдър и добър! Никога не се променяй и не позволявай бурите да те прекършат. Честит бъди!

Честит рожден ден! Днес само аз няма да ти пожелая да имаш много пари. Ще ти пожелая единствено това, което липсва на всички. Винаги намирай време за важните неща в живота! Обичай и бъди обичан!

Честит рожден ден! Пожелавам ти това, което всеки трябва да има в живота си - трима верни приятели, които са неотлъчно до него - здраве, любов и късмет! 

Пожелания за рожден ден за майка

На този ден благословен рожден ден празнува най-важната жена за мен - моята майка. На жената, която ме научи за всичко в живота, мога да кажа единствено: "Благодаря ти, мамо! Бъди все така здрава и добра! Обичам те!"

Честит рожден ден, мила мамо! Пожелавам ти сърцето ти винаги да е изпълнено с любов, която да дарява светлина не само на теб, но и на любимите ти хора! Бъди здрава и много щастлива!

На най-важната жена в живота ми пожелавам много здраве и сили, за да продължи да ни обича и подкрепя, както досега. Честит рожден ден, мила мамо!

Мила мамо, бъди здрава като скала, нежна като цвете, свежа като роса и като слънце продължавай да озаряваш дните ни! Честит рожден ден!

За любовта, която всеки ден ни раздаваш, за търпението, което проявяваш и мъдрите съвети, които винаги ни даваш, днес ти заслужи приза "Най-добрата майка на света". Честит рожден ден, мила мамо!

Мила мамо, днес е денят на твоя ден рожден! На първо място ти пожелавам здраве, за да сбъднеш мечтите си и да продължиш да ни подкрепяш, а на второ място да се гордееш с успехите и с това, което си постигнала. Обичам те!

На най-страхотната майка пожелавам винаги да бъде себе си, а това означава да бъде все така мъдра, силна и непоколебима в решенията си. Бъди жива, здрава и много щастлива! Честит рожден ден!

За рождения ден на моята майка пожелавам непоклатимо здраве, безброй щастливи моменти и късмет във всяко начинание. Честит празник, мила мамо!

Мила мамо, пожелавам ти да бъдеш най-щастливата жена на света, нека погледът ти винаги е изпълнен с радост и топлина. Не забравяй, че ти за мен си утеха, ти са за мен си светлина, ти за мен си подкрепа! Обичам те! Бъди жива, здрава и щастлива! Честит рожден ден!

Само една истинска и добра майка като теб може да направи всичко това, което ти правиш. Остани все така мила, добра и търпелива. Честит рожден ден, мила мамо!

Единственото, което искам да пожелая на най-добрата майка, е да бъде здрава и щастлива! Честит рожден ден, мила мамо!

Пожелавам ти бъдеш все така мила, всеотдайна и добра! Бъди винаги весела и усмихната! Честит рожден ден!

Бъди все така усмихната, здрава, щастлива и горда майка! Честит рожден ден, мила мамо!

Мила мамо, бъди винаги засмяна и все така в любов обляна! Остани все така нежна и добра и продължавай винаги да ни даряваш със светлина! Честит рожден ден!

Пожелания за рожден ден на приятел

Ако случайно паднеш, не забравяй, че до теб винаги има един добър приятел, на когото може да разчиташ. Пожелавам ти много здраве, щастие и любов! Честит рожден ден!

Купони до зори, лъскави коли и сбъдване на най-смелите мечти - това ти пожелавам, приятелю добри! Честит рожден ден!

Честит рожден ден! Нека животът ти бъде изпълнен със сбъднати мечти и приятели добри!

Ти си истински приятел! Пожелавам ти винаги да бъдеш заобиколен от такива истински хора като теб! Честит рожден ден!

Наслаждавай се на всеки миг на чудото, наречено живот. Споделяй всеки ден с приятели добри! Не забравяй, че всеки миг и всеки залез е дар! Пожелавам ти безброй залези, споделени с най-любимите ти хора! Честит рожден ден!

Всичко лошо забрави и в миналото не рови. Днес е твоят ден рожден, с приятели празнувай до зори! Наздраве!

На моя най-добър приятел пожелавам от днес да отвори най-хубавата страница от приказката, наречена живот! Честит рожден ден!

Бъди все така усмихнат и желан! Честит рожден ден, приятелю добри!

Любовта в живота идва и си отива, но приятелството остава! Приятелю добри, днес ти пожелавам много здраве и дни, изпълнени със светлина. Честит рожден ден!

Нека късметът и добрите приятели да са винаги до теб! Пожелавам ти да постигнеш всичко, за което мечтаеш и да се радваш истински на живота! Честит рожден ден!

Когато всички други си отиват, приятелите идват. Те са винаги до теб! И днес, когато е твоят ден рожден, от компанията ти желаем здраве, щастие и много сбъднати мечти! Честит рожден ден, приятелю!

Пожелания за рожден ден на син

Сине, днес е твоят ден рожден! Бъди все така упорит и никога не се отказвай от целите си!

Честит рожден ден, сине! Бъди благословен и смело следвай мечтите си!

Днес моят син празнува своя ден рожден. Ще му пожелая само 3 неща - здраве, защото без него никой не може, любов - за да имат смисъл дните му и късмет - защото той винаги е необходим!

Пожелавам ти по пътя си винаги да намираш това, което търсиш, в прегръдките си да държиш най-подходящия човек, да бъдеш мъдър, за да взимаш правилните решения и да бъдеш добър човек, за да се гордеем с теб! Честит рожден ден, сине!

На най-добрия син пожелавам непоклатимо здраве, небивал късмет и цялата любов на света! Честит рожден ден, сине!

На моя син пожелавам живот, наситен с ярки преживявания, незабравими мигове, сбъднати мечти и приятели добри! Честит бъди!

Сине, крачи смело към върха, не спирай за миг. Бъди мъдър и винаги взимай правилните решения! Честит рожден ден!

Животът ни дари с най-добрия син. Пожелаваме му да сбъдне всичките си мечти и да не забравя, че винаги ще го подкрепяме, дори и да греши. Честит рожден ден, сине!

Всеки се ражда под определена звезда. Твоята със сигурност е най-искрящата, защото усмивката ти озарява всичко около себе си. Радвам се, че те имам в живота ми. Честит рожден ден, сине!

Честит бъди, сине мой! Обичай и се смей с цялото си сърце! Мечтай и всеки ден прави по една малка крачка към сбъдването на мечтите ти! Дори за миг не се страхувай, че ще паднеш, защото аз съм до теб и винаги ще те подкрепям! Никога не скланяй глава. Не забравяй, че ти си смисълът на моя живот и винаги ще се гордея с теб!

Честит рожден ден, сине! Когато ти е най-трудно дори за миг не спирай да вярваш в себе си! Не забравяй, че ти си силен и можеш да сбъднеш всяка своя мечта! Обичай, вярвай и мечтай с цялото си сърце!

На моя син любим пожелавам изпълнен с незабравими емоции живот, големи победи и да постигне всичко това, което ще го направи истински щастлив и достоен човек! Честит бъди, сине мой!

Пожелания за рожден ден на съпруг

Любов моя, пожелавам ти винаги да бъдеш опора за мен и да ме подкрепятш във всяко начинание. Бъди все така борбен и мъж с главно "М". Обичам те! Честит рожден ден!

Любими, пожелавам ти крепко здраве, сила, за да преодоляваш трудностите и мъдрост, за да вземаш правилните решения, когато се налага! Честит рожден ден! Обичам те!

На най-страхотния съпруг пожелавам винаги да бъде нашата непоклатима опора и да не спира да ни топли с усмивката си! Обичаме те! Честит бъди!

На моя съпруг пожелавам да бъде все така всеотдаен баща и мъдър човек! Да бъде жив и здрав и винаги да е опора за нас! Честит рожден ден, любими!

Да имам съпруг като тебе е сбъдната мечта! Пожелавам ти и да сбъднеш всички свои мечти! Обичам те! Честит рожден ден, мили! Не забравяй, че ти си най-важният човек за мен!

Днес моят обичан съпруг има рожден ден! Пожелавам му да посреща всеки свой ден с копнеж и желание за живот и да го изпраща с усмивка! Честит бъди, любими!

Бъди винаги здрав и винаги намирай причина да се усмихваш! Не забравяй, че аз съм до теб и ти си всичко за мен! Обичам те! Честит бъди!

Освен здраве, ще ти пожелая всичко да ти спори и да сбъднеш всички свои мечти! Бъди здрав и непоклатим като скала! Бъди все така истински и добър съпруг! Честит рожден ден, мили!

На най-обичания съпруг, на моя най-добър приятел, на бащата на децата ми, на сродната ми душа, на мъжа, който всеки ден ме дарява с обич и внимание, ще пожелая много здраве, късмет, сбъднати мечти и безброй щастливи дни! Честит рожден ден, мили!

Честит рожден ден, любими! Бъди щастлив и обичан баща, съпруг и ценен мъж! И нека всичките ти мечти се превърнат в реалност!

Честит рожден ден на най-добрия съпруг и баща! Бъди жив и здрав, защото без здраве не може, радвай се на всеки миг, прекаран с любимите хора, защото радостта е залог за щастието, а то е това, което ти желая от цялото си сърце.

Картички за рожден ден за жена

Оригинални рожденни картички за жени, подходящи за поздравления.Подготвили сме ви богат избор от рожденни картички за дами с пожелания. Всички тези поздравителни картички за рожден ден за жени съдържат специално послание. Изпращайте картички за Честит Рожден Ден на жените, които са важни за вас.

🧁

 

Картички за Рожден ден за жена

 

 

🧁

картички за рожден ден за жена

 

🧁

картички за рожден ден за жена

 

🧁

картички за рожден ден за жена

 

 

🧁

картички за рожден ден за жена

 

 

🧁

 

 

картички за рожден ден за жена

 

🧁

картички за рожден ден за жена

 

🧁

картички за рожден ден за жена

 

🧁

 

картички за рожден ден за жена

 

Най-хубавото пожелание за рожден ден на жена

Честит Рожден Ден! Пожелавам ти рожден ден изпълнен с магия и радост. Нека всеки момент днес да е като страница от приказка, пълна с щастие, любов и незабравими спомени. Да си здрава, обичана и винаги заобиколена от хора, които ценят твоята невероятна душа. Пожелавам ти годината пред теб да бъде озарена от успехи, лично израстване и безкрайно много усмивки. Честит Рожден Ден!

Майчино пожелание за рожден ден

На този специален ден, искам да ти пожелая не само щастие и успехи, но и сила и мъдрост да преминеш през всички изпитания в живота. Нека всяка твоя мечта се сбъдне, и всяка цел, която си поставиш, да бъде достигната. Помни, че винаги ще бъда до теб, за да те подкрепям и обичам. Честит рожден ден, мое скъпо дете!"

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 24 април /валутен калкулатор/

Вече не е антитенденция: 6 решения от 2000-те, които отново са на мода

Как нещата втора употреба ще ви донесат неприятности в живота?

Кога да признаете любовта си на един мъж и как да го направите без думи?

6 невидими на пръв поглед признака, че сте попаднали в лапите на женкар

Ето какво да направите, за да спре чантата да пада от рамото ви

Това са кралиците на зодиака

Тези двойки зодии остава заедно завинаги

Кои тънкости при печене на скара трябва всеки да прилага

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com