4 адски важни неща за една връзка

5616
4 адски важни неща за една връзка
Снимка: iStock/Guliver

Любов, уважение, взаимност, привличане. Всички тези неща са основата на всяка една връзка, но има още нещо, което много хора пропускат – малките на пръв поглед незначителни действия, които вдъхват живот на отношенията.

Разбира се, важно е да се обичате и да има привличане помежду ви, но когато заживеете заедно и връзката ви излезе от периода на влюбването, имате нужда от нещо по-сериозно, което да поддържа отношенията ви. Ето кои са 4-те неща, които вдъхват живот на всяка връзка и я поддържат здрава и щастлива:

9 женски имена, които силно привличат мъжете

Когато един мъж се влюби, за него имат значение много неща – външния вид на жената, поведението ѝ, начинът на обличане и дори име...

1. Да бъдете искрени, когато се извинявате

Разбира се, „Съжалявам“ е достатъчно прилична фраза, но помислете – често в живота си сме принудени да се извиняваме, дори да нямаме желание за това, само за да осигурим мир и спокойствие в едни отношения.  

Ето защо много често не сме искрени, когато се извиняваме на партньора си. Правим го просто, за да избегнем спор. Но когато наистина съжаляваме, извинението ни има много по-голяма сила и може да сътвори чудеса с връзката.

2. Да слушате партньора си, когато говори

Днес сме заляти с толкова много информация, че почти нямаме способността да се концентрираме върху едно нещо по-дълго време. Така, когато партньорът ни говори, ние често не го слушаме или запомняме само част от това, което е казал. Това може да го накара да се почувства пренебрегнат – чувство, което вреди на всяка връзка. Да отделите от времето и вниманието си, за да чуете какво има да каже партньорът ви, може да направи чудеса с отношенията ви.

Тези 4 зодии ще се ВЛЮБЯТ през декември

Декември е може би най-уютният и любовен месец, в който ни се иска да се сгушим до половинката с чаша топъл чай и блещукащи лампички за...

8 МЕСТА, НА КОИТО ТРЯБВА ДА ПРАВИТЕ СЕКС

3. Приемете, че не сте идеални

Това е решаващо нещо във всяка връзка. Винаги се чувстваме по-прави, отколкото всъщност сме. Особено по време на спор с партньора. Да можете да се отдръпнете и да приемете, че вашата гледна точка не е най-правилната на света е невероятно умение, което може да спаси връзката ви. Така показвате на партньора си, че уважавате неговите желания, дори да не ги разбирате.

4. Внимавате с тона си

Ако може да контролирате тона си по време на разговор или спор, това може да ви спести много негативни емоции във връзката. Независимо дали ставате прекалено груби и агресивни, или приемате ролята на жертва, ако опитате да контролирате това в моменти на напрежение, ще успеете да запазите отношенията си такива, каквито ги искате – изпълнени с обич!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com