4 причини да отслабнеш, освен външния вид и здравето

22645
4 причини да отслабнеш, освен външния вид и здравето
Снимка: iStock/Guliver

Основните причини, които хората изтъкват, когато някой ги попита "Защо искаш да отслабнеш?" са "За да изглеждам по-добре", "Защото е добре за здравето". Да, така е,но определено това не е достатъчна мотивация и почти всички дами, опитали се да отслабнат поради тези две причини, се провалят. Всъщност има още няколко причини, които със сигурност ще ви надъхат да започнете диета. Те нямат нищо общо със здравословното ви състояние и външния вид. Двете така популярни причини за отслабване не работят достатъчно успешно.

Вижте кои са останалите причини и се мотивирайте да започнете вашата промяна:

5 храни, които ще ви помогнат да отслабнете без диети и упражнения

Лятото съвсем наближава, а вие е време да влезете във форма и да се погрижите за тялото си. Важно е да се храните здравословно и да се ...

1. Всичко ще е само за няколко седмици - Когато имате точно определен период, през който ще тренирате и ще спазвате диета, всичко е много по-лесно и приятно. По този начин ще бъдете значително по-мотивирани. Ние Ви препоръчваме да се доверите на диетолог и фитнес инструктор, които ще поставят някакви срокове. По този начин вие ще продължавате напред целеустремено, знаейки точно след колко дни ще можете да се отпуснете поне за мъничко. Мислейки, че ще трябва да спазвате досадната неприятна диета цял живот, няма как да сте мотивирани. Когато обаче правите нещо, което Ви е забавно и в същото време Ви помага да се грижите за себе си, много скоро ще забележите как ще превърнете това в начин на живот.

2. Ще ви е значително по-удобно - Само няколко килограма по-малко, а ще се чувствате стотици пъти по-добре. Ще се чувствате доста по-комфортно в дрехите си. Копчето няма да ви стяга вече, дънките няма да създават дискомфорт, любимият ви потник ще ви стои както преди. Когато свалите няколко килограма ще видите колко по-добре ще се чувствате в кожата си. Всички тези неудобства ще изчезнат и ще трябва просто да намерите перфектните за вас дрехи и да се чувствате чудесно в тях.

3. Няма да се задъхвате - Ако страдате от затлъстяване и имате излишни килограми, то най-вероятно чувствате тежест при движение. С отслабването, това ще се промени. Лекотата, с която ще извършвате ежедневните си задачи ще ви изненада наистина много. Ще се чувствате доста по-комфортно и няма да се задъхвате на всяка втора крачка. Ще можете да правите всичко, което си поискате, ако успеете да издържите само 8 седмици. Дори в един момент ще осъзнаете, че дългите разходки вече не са проблем, а дори напротив, ще се превърнат в удоволствие. Когато свалите излишните килограми, ще започнете да се движите значително повече, което ще ви помогне да продъжите с редуцирането на излишните килограми. А когато достигнете желаната фигура, ще Ви бъде още по-лесно и приятно да я поддържате.

4. Ще бъдете затрупани от комплименти - Нека не забравяме, че и мъжкото внимание няма да закъснее, а то действа по-разкрасяващо от която и да е друга процедура. Комплиментите ще ви мотивират да продължавате да променяте себе си. Веднага щом започнете да виждате промяна в огледалото, ще започнат и другите хора да виждат тази промяна. Това ще Ви донесе допълнителна мотивация и желание да вървите напред.

5 напитки, които съсипват мечтата за плосък корем

Освен каква храната приемате, добре е да обърнете внимание и на напитките, които консумирате. Оказва се, че има няколко, които повечето...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЗДРАВЕ:

Отрицателни последици: Какво се случва, ако не ядете мазнини

Може ли да се ядат ягоди при диабет

Лекар: Ако имате диабет, НЕ яжте тези плодове

Закуската, която ще ви подмлади

Лекар: Тази фраза издава началото на деменция

Експерти: Тези 9 храни пречистват кръвоносните съдове

Лекари: Тези 2 симптома може да са ранен признак на Паркинсон

Очите ви сълзят без причина: Ето какво може да го предизвиква

Тези напитки водят до проблеми със сърцето и висок холестерол

Важна информация за коклюша: Опасен и силно заразен

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com