4 признака, че това не е първият ви живот на Земята

8976
4 признака, че това не е първият ви живот на Земята
Снимка: iStock/Guliver

Възможно ли е прераждането? Учени и езотерици спорят за това от векове. Но ученият и писател Стивън Банкърс е сигурен, че преселването на душите, от гледна точка на науката, е съвсем реално. В своите статии той идентифицира четири признака, по които човек може да определи колко дълго съществува душата му.

Прераждането е вярата, че душата на човек след смъртта е в състояние да се премести в друго тяло. Как може един обикновен човек да разбере, без да прибягва до научни изследвания и експерименти, дали вече е живял на Земята и на колко години е душата му?

Ето четири признака, че душата ви е много по-стара от тялото:

1. Виждате буквално през хората, „четете“ ги като книги

Още от малки сте забелязали, че просто трябва да погледнете човек, за да разберете нещо за живота му. И няколко минути са достатъчни, за да осъзнаете какъв е човекът, дали е щастлив, какво го тревожи.

Прераждане - кой бяхте в миналия си живот

Прераждане по дата на раждане въз основа на питагорейските таблици. Звучи мистериозно и не по-малко е такова. Ето и някои въпроси, за к...

Струва ви се, че вътре имате програма, която е способна да чете информация за хората около вас. Ако душата ви е на хиляди години, тогава в минали животи е трябвало да общувате с голям брой напълно различни хора. Така че в този живот за вас не е проблем да съставите психологически портрет на събеседника си след няколко минути комуникация. Не е нужно да мислите дълго време дали си струва да се доверите на този или онзи човек, дали лъже и какво му мисли. Вашата интуиция се справя майсторски с такива въпроси.

2. Вие умеете да се наслаждавате на самотата

Можете да се насладите на времето, прекарано със себе си. Не защото сте социопат или защото обичате да бъдете сами. И тъй като по някаква причина вече знаете по-добре от други, че времето, прекарано в уединение, например в съзерцание, е много по-интересно от пазаруването в търговски център.

Вие изобщо не сте отшелник. Просто не е нужно да общувате с хората, само за да поддържате себе си. Вие не изпитвате нужда от одобрението на своите познати, не търсите оценка на вашите успехи, не се нуждаете от признание. Това е така, защото вече знаете всичко за себе си. Тъй като това не е първият път, когато идвате на земята, не е нужно да експериментирате, за да разберете какво искате, какъв начин на живот ви подхожда и в каква среда ще ви е подходяща.

3. Не ви харесва устройството на този свят

Какво виждаме преди смъртта си

Какво виждаме в сетния си миг: ярка светлина, блестящи порти, живота си като на филм? Един изследовател се опитва да разбере. Стивън Л...

Не сте развълнувани от това, което се случва в този свят. През целия си живот сте виждали достатъчно - войни, глупост на хората, варварство, тирания, неморалност и т.н. Когато дойдете в този свят, изглежда се опитвате да стоите настрана от него. Понякога си мислите, че сте лъв сред стадо глупави овце. Абсолютно не ви харесва как всичко е подредено в този живот и как се развива светът. Училище, колеж, работа, семейни празници, събития, традиции... Всички сте замесени в това, но разбирате, че всичко това не е подредено по най-добрия начин. Често си мислите, че хората постъпват неразумно.

Не ви е интересно да говорите за времето, спорта, да обсъждате филми или политици. Говоренето за мечти, саморазвитие, духовност, права на животните и така нататък е много по-близо до вас.

4.  Вие умеете да влияете на хората

От ранно детство сте били считани за умни за годините си. Понякога казвате неща, които шокират възрастните. Имате философски поглед към живота. Дори по-възрастните от вас се обръщат към вас за съвет. Вие знаете стойността на търпението, увереността, честността и други.

Ако всичко това е до известна степен за вас, тогава най-вероятно не живеете първия живот на нашата планета.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com