4 са зодиите, които не искат и да чуват за БРАК

29481
4 са зодиите, които не искат и да чуват за БРАК
Снимка: iStock/Guliver

Е, има хора, които просто не са създадени за тази важна крачка в живота. Всяка зодия си имат своята причина за това и трудно може да ги накарате да минат под венчилото. Ето кои са те:

Овен

Представителите на тази зодия обичат свободата си. Имат чувството, че са вечно млади на колкото и години да станат. Те обичат да живеят, не обичат да се обясняват на никого и най-много мразят някой да ги поучава в живота. А в брака това е неизбежно. Ето за това Овните рядко предлагат или приемат брак, защото са сигурни, че няма да издържат повече от 1-2 години. Приемат голямото "Да" като началото на затворнически живот. Не си представят живота само с един човек. Вероятно ги задушава мисълта, че никога повече няма да флиртуват "законно" или да спят с друг човек, а страстта за тях е много важна. Сигурни са, че семейния живот убива страстта още след първата година, за това не биха рискували.

Лъв

Понякога разводът се отразява положително на жените

Разводът с мъжа е по-полезен за жените, в сравнение с брака. Семейният живот кара дамите да качват килограми, а раздялата със съпруга с...

Лъвете пък изобщо не бързат да се обвързват. Те приемат семейството като прекалена голяма отговорност, с която осъзнават, че едва ли ще се справят. Предпочитат да живеят живота си спокойно, да са в неангажираща връзка и да могат да избягат тогава, когато им дотегне. Лоялни са, ако поискат, но са си хищници по душа и тази им природа ги подтикват да "ловуват" и да имат нови завоевания. Защо ли? Просто така са свикнали. Вечно търсят тръпката, новото и непознатото. Лъвовете смятат, че ако обичаш истински един човек, не би трябвало един подпис да означава нещо. С него или без него, ако ви е писано, ще сте заедно. Освен това са и малко стиснати - пари за сватба не им се дава!

Стрелец

Най-голямата спънка при Стрелците е страхът. В любовта никога не са били първенци и много пъти са ги разочаровали. Не могат да си представят как ще преживеят един развод, особено ако имат деца. Не вярват много на другите, не вярват и много на любовта. Страхът от изневяра, от предателство и раздяла, е по-силен от всичко друго. Няма хора на Земята, които да премислят по-дълго дали да сключат брак с някого или не. Дълбоко в душата си всъщност мечтаят за щастливо и спокойно семейство, но жестоката реалност около тях и напомня, че в днешни дни това е почти невъзможно. Ако един Стрелец ви каже "Да', то трябва да се чувствате много привилигеровани, че са ви дали нужното доверие. Повярвайте ни, коства им много!

Скорпион

Кариерата на Скорпионите е преди всичко. Цял живот са се трудили, за да стигнат там, където са сега. Не биха позволили на една сватба да провали плановете им. А защо си мислят, че ще ги провали? Защото със сватбата, идват децата, идват отговорностите, повечето стоене вкъщи и липсата на време. А  те не биха позволили някой да им отнема от ценното време за трупане на пари. Предпочитат да имат модерна и отворена връзка, така че да не са длъжни всяка вечер да се прибират за вечеря в 8 часа. Истината е, че Скорпионите се женят тогава, когато вече усещат, че започват да остаряват. Инстиктивно се нуждаят от човек до себе си, защото започва да ги хваща параноята да не би да остареят сами.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com