4-те двойки зодии, за които няма бъдеще в любовта

9827
4-те двойки зодии, за които няма бъдеще в любовта
Снимка: Thinkstock/Guliver

Някои зодии просто не си пасват в любовта, колкото и да се опитват да преодолеят различията си. Има комбинации, които може да са много влюбени, връзката им да започва много добре, но накрая винаги приключва с раздяла. Ето кои са те:

1. Телец и Козирог: Проблемът при тези две зодии е, че твърде много си приличат. А когато два еднакви характера са сблъскат в една любовна връзка, няма как тя да продължи много дълго, защото негативните черти се повтарят и от двете страни, а място за компромиси няма. И двете зодии са прекалено горделиви и инатливи, затова когато възникне спор или скандал – той буквално продължава дни наред, без никой да иска да отстъпи. И Телците, и Козирозите са ревниви и двама ревнивци в една връзка идват твърде много! Истината е, че имат пламенна и кратка любов, страстна връзка, но без никакво бъдеще.

3-те зодии с най-тежки и непоносими характери

Някои зодии са с много особени характери и не всеки може да се справи с техните настроения и желания. Има 3 зодии, с които никой не мож...

2. Дева и Водолей: Девите и Водолеите не си пасват особено в любовта. При тях връзките често са компромисен вариант, докато не дойде някой по-добър, който да заеме мястото на другия. И двете зодии са доста колебливи в решенията си понякога, което прави развитието на връзката невъзможно. Все един от двамата трябва да е водещ, за да се случват нещата. Освен това и двете зодии са податливи на хорското мнение, вслушват се прекалено много в недоброжелатели, което отново разваля добрите им за момента взаимоотношения. Любовта между Дева и Водолей е почти невъзможна и заради горчивия опит и на двете зодии в миналото – просто вече нямат доверие на никого!

3. Близнаци и Лъв: Тези две зодии просто не могат да живеят под един покрив! И двете зодии имат огромно его, което не може да се побере в един дом, а още по-малко в една връзка. Близнаците са големи егоисти, Лъвовете от своя страна обичат да са център на вниманието. Във връзката винаги се усеща борба за надмощие – кой е по-успешен, кой е по-красив, кой има повече какво да даде на другия и какво ли още не. Просто връзката между двете зодии е един кошмар – вечно съревнование, никаква истинска любов и единственото хубаво между тях е голямата страст, която обаче не стига за една дълга и пълноценна връзка.

4. Везни и Скорпион: Тези две зодии не могат да живеят под един покрив в хармония! Везните са много добронамерени, обичат домашния уют, не обичат шумните компании, кавгите и какво ли още не. Докато Скорпионите са пълната противоположност – все плетат някакви интриги, обичат шумните компании, излизанията до късно вечер и просто не са съвместими с кроткия характер на Везните. Понякога връзката между тези две зодии издържа единствено, защото Везните са прекалено хлътнали и не искат да пуснат Скорпионите. От своя страна те пък си падат по това някой да ги обожава и се оставят във връзка, в която просто биват обожавани и нищо повече. Ако сте Везни и сте във връзка със Скорпион, време е да помислите дали връзката ви е истинска или се крепи само на вашите сили. Бягайте далеч!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Тези 7 "комплимента" ще обидят всеки - избягвайте ги

Сложете това в тестото за козунака, за да остане пухкав и мек за седмица

Стихотворение за 23 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 23 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 23 април 2024

Най-мъдрата притча за завистта

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 23 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 23 април /валутен калкулатор/

Истински пожар! Най-темпераментните зодии

4 знака, че НЕ може да започнете нова връзка, защото носите емоционален багаж

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com