4-те зодии, които имат свръхестествени сили

50571
4-те зодии, които имат свръхестествени сили
Снимка: Thinkstock

Много хора сред нас имат силна интуицията, умеят да правят неща, които никой друг не може и са надарени със свръхестествени сили. Ето кои са зодиите, които е много вероятно да имат нещо по-особено, което ги отличава от другите:

ОВЕН: Овните са много специална зодия, която Съдбата е дарила с най-различни способности и умения, с които винаги са на предни позиции в живота. Често са пред другите – както финансово, така и по отношение на това кога създават семейства, колко са щастливи и какво ли още не. Има нещо в Овните обаче, което е много по-различно и малко хора знаят това. Единствените близки, с които споделят те, са семейството им. Дори приятелите им не подозират, че те имат по-различни способности, които понякога ги притесняват. Представителите на тази зодия имат много ярки и цветни сънища, сънуват много реалистично и много често сънищата им се сбъдват. Сънували са много случки, които са ставали реалност и знаят, че сънищата им не са случайни. Затова Овните винаги трябва да се вслушват в това, което им се казва, докато сънуват, защото могат да предотвратят или те привлекат много събития в живота си.

3-те зодии, които са най-добрите майки

Има жени, които са родени да бъдат майки – всичко в тяхното поведение е перфектно и съумяват да отгледат невероятно възпитани дец...

ЛЪВ: Лъвовете са страхотни хора, които винаги са точни, прями и откровени с приятелите си. Няма човек, който да познава Лъв и да не е близък с него – почти като семейство! Лъвовете наистина са страхотни хора, но има нещо, което ги прави още по-специални. Те имат много силна интуицията, която почти никога не греши. В живота си са взимали много решения, които за някои може да са изглеждали налудничеви, но накрая Лъвовете са доказвали, че наистина са правилните. Интуицията им може да ги предпази от много злини, от лоши хора и лоши очи. Те дори не са тръгвали на път, защото са усещали, че може нещо лошо да се случи. Отбягвали са хора, които са били мили с тях и е нямало причина да не общуват, но интуицията им е казвала, че това не са чисти хора и трябва да се пазят от тях. Лъвовете винаги трябва да се вслушват в интуицията им, защото това е най-силният им коз!

СКОРПИОН: Скорпионите са много интересни личности, които винаги са се интересували от зодии, карти таро и какво ли още не. Истината е, че Скорпионите имат силите да предвиждат бъдещето по карти или по звездите в хороскопа на някой. Много представители на тази зодия откриват способностите си прекалено късно в живота, а ако го бяха направили по-рано, е могло да помогнат на много хора. Скорпионите наистина могат да четат бъдещето, са усещат какво може да се случи и да дават много добри съвети на хората, които се допитат до тях за важните решения в живота си. Дори могат да предвидят собствения си живот или поне големи епизоди от него, така че да знаят дали са с правилния човек, дали трябва да променят нещо в живота си и изобщо могат да усетят много неща, още преди да са се случили.

ВОДОЛЕЙ: Водолеите имат голяма сила, за която често разбират на късен етап от живота си и си мислят, че всичко, което им се случва е чист късмет. Но това изобщо не е така! Свръхсилата на Водолеите е да умеят да сбъдват абсолютно всяка една своя мечта и амбиция, независимо колко време и какви усилия ще им отнеме. Те са просто истински фурии, които винаги намират правилния път в живота и това ги прави една от най-успешните зодии във всяка една сфера от живота. Често се сдобиват с големи богатства, обикалят света и разполагат с луксозни домове, които са плод на труда им, но и на това да знаят как точно да сбъднат всяка една своя амбиция или мечта. Ненадминати са в това!

 

4 зодии, които винаги предпочитат филм пред книга

Винаги е съществувал дебатът за това кое е по-добро - филми или книга? Вижте тези 4 зодии, които са доста ясни в позицията си по този в...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

10 предмета у дома, които пречат на рутера

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?
Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Обидите са част от т.нар. агресивна комуникация според популярния психиатър Жак Лакан. Не знаем дали фактът, че се коментират и дефинират от психиатър...