4-те зодии, които НЕ могат да имат дълга връзка

42011
4-те зодии, които НЕ могат да имат дълга връзка
Снимка: iStock/Guliver

Има хора, които не могат да бъдат верни. Те трудно създават сериозни отношения и обикновено много бързо ги разрушават. Предпочитат отворените връзки, защото имат повече свобода. За тях тя е по-важна от обвързването. Не виждат никакъв смисъл в сериозните отношения, защото не смятат, че изобщо е възможно да прекарат живота си с един и същи човек.

Ето защо те изобщо не се замислят за такива неща. Предпочитат да имат повече от един партньор. Това ги зарежда с енергия и ги кара да се чувстват щастливи. Обикновено, този тип хора са представители на няколко зодиакални знака.

4-те най-наивни ЗОДИИ

Има хора, които подлагат всеки под съмнение. Те просто не могат да се доверят на никого и винаги имат едно на ум. За разлика от тях, им...

Вижте кои са те:

1. Водолей - За представителите на този знак не съществуват правила. Астролозите ги описват като абсолютни бунтари, които не се съобразяват с никакви забрани и ограничения. Когато искат да направят нещо, не се поколебават, дори то да е напълно грешно и неприемливо. Водолеите следват сърцето и инстинкта си. Залагат на отворените връзки, защото шанса да наранят партньора си е значително по - малък. Страстни представители на зодиака, които са готови на всичко, за да изпитат силна емоция. Винаги са в търсене на нещо различно, вълнуващо и интересно. За тях изневярата е нещо напълно нормално и приемливо. Имат свои разбирания за връзка и се придържат единствено към собствените си правила. Ето защо те почти никога не успяват да създадат нормални, семейни отношения.

Тълкуване сънищата на Стрелец и Козирог

2. Близнаци - Искат нещо леко и разтоварващо. Драматичните връзки и отношения не са по вкуса им. Близнаците умеят да комуникират с хората. Това им помага да обяснят на половинките си защо искат да бъдат в отворена връзка и с какво този тип отношения превъзхождат останалите. В голяма част от случаите успяват да убедят събеседниците си, че отворените възки са много по - вълнуващи, спокойни и приятни. Представителите на този знак доста лесно приемат промените, които настъпват в живота им. Смяната на партньор за тях е нещо обикновено, не приемат това твърде сериозно. Също така, те се отегчават много лесно. Това ги подтиква да създават любовни отношения с повече хора. Само по този начин се чувстват щастливи.

3-те зодии, които са най-добри приятели

Има хора, които обожават да създават нови приятелства. Те са мили и дружелюбни с всички. Никога не съдят, опитват се да се поставят на ...

ОСТАНАЛИТЕ ДВЕ ЗОДИИ ТУК

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Яжте това преди полет

Искам го и ще го получа! 4 зодии, които не могат да губят

Истински принц: 10 неща, които само един любящ мъж ще направи за вас

Знаете ли защо белите мечки не ядат пингвини?

Не е за вярване, но този остров е най-големият производител на ванилия в света

Благовец 2024 - кога се пада, какви обичаи и традиции се спазват

4 учебни предмета, които ще ви озадачат

Ето как да намалите захарта за 10 дни

Сух вторник: Народни вярвания за дните от Тодоровата неделя

Къде се намира най-големият язовир в света

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com