4-те зодии, които НЕ спират да изневеряват

53088
4-те зодии, които НЕ спират да изневеряват

Има хора, които никога не биха си помислили да изневерят на човека до тях. За тях изневярата е нещо немислимо и изключително нередно. Тези хора обикновено са много лоялни и предани към половинките си. Те са грижовни, нежни и отдадени на връзката си. Никой никога не би си помислил, че точно те могат да изневерят.

От друга страна има хора, за които това морално правило не важи. Те са способни да изневерят във всеки един момент. Изневярата се е превърнала в част от живота им. Те често са определяни като неверници, неспособни да изградят стабилна връзка. Обикновено са представители на няколко зодиакални знака.

3-те най-перверзни зодии

Да навлезем в най-интимната характеристика на зодиакалните знаци! В чие подсъзнание бушуват силни страсти, мръснишки фантазии и стрем...

Вижте кои са те и внимавайте с тях:

1. Овен - Под влияние на бурните си чувства, тези хора доста често изневеряват. Обикновено след това се чувстват наистина виновни, но това не ги спира да повторят. Овните са едни от най - страстните представители на зодиака. Това е една от причините, поради които те предават партньорите си почи винаги. Техните изневери никога не са планирани, те действат импулсивно и без да се замислят за последствията. Не се надявайте да се натъкнете на Овен, който ще остане верен. Може би силно ще съжалява за случилото се, но това няма да е причина да спре да прегрешава. Водени от първични импулси тези хора първо действат, а след това мислят. Често, твърде късно.

5-те най-забавни ЗОДИИ

2. Риби - Това са хората, които се влюбват наистина много лесно, само за секунди. Често изневярата е предизвикана от силно привличане към друг човек. Рибите рядко съжаляват за стореното, дори напротив. Те с удоволствие се отдават на тайните отношения и дори обсипват с внимание и подаръци избраника си. Най - често изневеряват, когато във връзката им има наличие на проблеми. Тогава те търсят страстта на друго място и дори не се опитват са поправят проблемите във връзката си. Предпочитат да потърсят щастието другаде. Те са чувствителни и не могат да се изправят срещу проблемите си. Вместо това предпочитат да потърсят отношения, в които ще им бъде по-лесно.

6-те типа изневяра и причините за тях

Според проучвания голяма част от мъжете и жените изневеряват на партньорите си. Те доста често твърдят, че изневярата не се дължи на фи...

ДРУГИТЕ ДВЕ ЗОДИИ, КОИТО САМО ИЗНЕВЕРЯВАТ ТУК

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com