X
 
 

4-те зодии, които никога няма да ви измамят

19146 0
photo of 4-те зодии, които никога няма да ви измамят
Снимка: iStock/Guliver
Много от нас просто се нуждаят от лоялност и преданост. Предлагаме ви списък с 4 зодии, които ще защитят сърцето ви от болката и предателството и никога няма да ви изменят.

Телец

Най-трудните за обичане зодии

Взаимоотношенията зависят и от хороскопа на човек. Има хора, с които общуването и любовта стават от само себе си. Има и такива, с които...

Хората от тази зодия, по природа са лоялни личности. Те са практични по своята същност. Не намират смисъл в предателството, защото подобен акт никога не завършва с добро.

Именно Телецът е най-надеждният знак на Зодиака от целия хороскоп. Винаги може да разчитате на него. И още повече, че представителите на Зодиака от тази зодия, изобщо не знаят как да лъжат. Те, дори няма да се опитат да ви изменят, а след това да се скрият, както много други биха го направили.

Дева

Представителите на зодия Дева, имат огромно сърце и идеята за измяна просто противоречи на тяхната природа. Девите са много мили и практични хора. Те не намират смисъл да губят личното си време с някой друг.

Девата не се нуждае от никакви тайни. Тя знае и разбира, какво е горчивината на предателството. Именно това, подтиква девата да не се променя и да не наранява ближния.

3-те зодии, които развалят семейства

Раздялата на семейството невинаги и изцяло е дело на мъжете. Не бива и да упрекваме единствено мъжете за това. Звездите показват кои о...

Хората от зодия Дева са анализатори. Те ще говорят с партньора си, за своите чувства и онова, което ги притеснява. В резултат на това са и критични към себе си.

Везни

Везните винаги поддържат мира. Те не могат да толерират несправедливостта по отношение на хората около си. Предателството противоречи на всички техни вярвания.

Представителите на Зодиака от тази зодия са добри, нежни, привързани хора. За тях на първо място са нуждите на другите. Тях те поставят по-високо от своите собствени. За Везни, няма смисъл да нараняват тези, с които са тясно свързани и които са безумно ценени.

Предателството е последното нещо, което може да вълнува Везните, тъй като искат справедливост за всички.

4-те най-романтични зодии сред мъжете

Това са мъжете, които ще ви свалят всички звезди. Ще направят всичко, което поискате и никога няма да ви омръзне да ви глезят. Истински...

Риби

Представителите от зодия Риби са истински романтици, честни и безкористни. Рибите ще направят всичко, за душата на половинката си. Нейното щастие е най-важно на света.

Концепцията за „измяна“ противоречи на тяхната същност. Рибите са заинтересовани да поддържат емоционално стабилна връзката си. Те не разбират, защо трябва да рискуват отношенията си, над които са работили толкова дълго и упорито в името на мимолетни радости с непознат. Това не е за Рибите.

Хората, родени под знака Риби, добре знаят, че предателството не си струва. Състраданието е важна част от живота на Рибата. По този начин винаги мисли как действията й, се отразяват на хората около й. В резултат, нито едно предателство няма да е включено в плановете й.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
missing image
Отиде си проф. Юлиан Вучков

На 83 годишна възраст във военна болница почина професор Юлиан Вучков. Това съобщи на профила си във Facebook журналистът Мартин Карбовски. "Бог...

Последно в Актуално