4-те зодии, които са МАМИНИ синчета

28980
4-те зодии, които са МАМИНИ синчета
Снимка: iStock/Guliver

Всеки зодиакален знак има, както силни, така и слаби страни. Ако обаче говорим за мъжката част от населението, тогава някои от знаците на Зодиака се отличават с по-голям брой слабости, в сравнение с други. Честно казано, това е много тъжно, защото искаме да видим стомана и опора у мъжа, а на тези красиви мъже ще им се наложи да бъдат „костелив орех“.

Има жени майки, които търсят и намират „мамини синчета“, вместо силно мъжко рамо. Те харесват именно такива типове, вместо да се скрият от житейските неприятности. Тези мъже могат да бъдат добри приятели, прекрасни събеседници, дори темпераментни любовници.

4-те зодии, които НЕ спират да изневеряват

Има хора, които никога не биха си помислили да изневерят на човека до тях. За тях изневярата е нещо немислимо и изключително нередно. Т...

Астролозите посочват 4 зодии мъже, които често не могат да се справят с очакванията на жените. Не забравяйте, че всичко е индивидуално и не бива да разчитате на хороскопа във всичко. В света има много повече причини, които влияят, върху естеството и характеристиките у всеки човек.

Телец

Основният проблем, с който ще се сблъскате, когато се занимавате с Телец, е тяхната неспособност да се отричат от себе си. Много често, дори най-разумните представители на този знак, не могат да устоят на изкушенията под формата на любимата си храна, дрехи, екипировка. И дори ако финансовото положение е твърде несигурно и нестабилно, това няма да попречи на повечето мъже Телец. Те с чиста съвест ще отидат в любимия си италиански ресторант за вечеря или ще си купят чисто нов костюм, който се появява на витрината на магазин за маркови облекла. Такъв мъж е абсолютен потребител. Той ще ви бъде много благодарен, че сте готови да се отречете от нещо, виждайки реалната финансова ситуация. Тяхната логика е следната: щом спестявате, това означава, че има жизненоважни ресурси, които могат да се разрешат с нещо изискано и скъпо.

Най-лошото е, че почти всички мъже Телец са алчни. Те никога няма да признаят това, но има неща като теореми, които не се нуждаят от аргументи. Просто от време на време ще започнете да забелязвате, че преди празниците, за които е обичайно да давате нещо, вашият любим Телец ще изчезне някъде, без следа. Ако сте получили подарък, няма да се разминете с обикновена благодарност. Телецът дълго ще ви напомня, какво е направил, заради вас.

4-те зодии, които нямат доверие на никого

5-те най-забавни ЗОДИИ

Невинаги успяваме да се обградим с изключително мили хора. Понякога сме принудени да общуваме с негативни личности. Те са душата на ко...

Риби

Мъжът Риба е едно от най-големите разочарования, което може да се случи на абсолютно всяка жена. Брутален на външен вид, но абсолютно не е адаптиран по вземането на важни решения. Когато, все пак се налага да вземете важни решения, дори няма да мисли. Такива партньори не са особено издръжливи. За някои представители на тази зодия, дори се казва, че не са „нито риба, нито месо“. Може би сред Рибите най-вече, можете да намерите слаби мъже.

Родени в началото на пролетта, Рибите са много изстрадали. Имунитетът им винаги е леко отслабен на фона на други мъже, а е най-лошото от всичко е, че на тях им се харесва. Защо не? Свикнали са с това, че от ранна детска възраст, любяща майка тичала след тях, избърсвайки хремавия нос, а сега жените го правят, заради тяхната красота! Слабите мъже Риби се възползват от това, понякога умишлено се преструват, че са много болни. Въпреки че, като цяло, техният праг на болка е много по-висок от на всички останали.

ОСТАНАЛИТЕ ДВЕ ЗОДИИ ТУК

 

Зодиите, които ще срещнат любовта, през ОКТОМВРИ 2019

За някои самотни зодиакални знаци ​​истинската и искрена любов все не идва. Звездите, обаче са подготвили изненади. Разберете и вие, ко...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Яснота в ума: 3 прости начина за справяне с тревожните мисли

Името на кой наш град идва от думата "кал"?

Кой български град се е казвал Ески Джумая?

Как град Охрид получава името си?

Кой бесарабски българин става цели 5 пъти министър-председател на България

Диета за болен стомах: какво, как и кога можете да ядете

4 причини, поради които Скорпионът управлява зодиакалния кръг

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

С какво се храни лисицата?
С какво се храни лисицата?

Въпреки че лисицата е хищник, нейното меню е твърде богато, като е разнообразено и с растителни съставки. Разбира се, в основата му, така или иначе,...