X
 
 

4-те зодии, които ще създадат семейство до една година

42008 0
photo of 4-те зодии, които ще създадат семейство до една година
Снимка: iStock/Guliver
За истинската любов времето не е от значение. Не е важно колко години се познавате, за да предприемете голямата крачка. Понякога любовта пламва и много двойки създават семейство още през първата година, откакто са се запознали. За това, ако сте сами... не се отчайвайте.

Близнаци

Никога не сте си мислели, че животът може така да ви изненада. И то много приятно! Ще срещнете правилния човек още края на май, а догодина по това време вече ще сте женени. Година е и малко, и много време. Достатъчно, за да разберете, че най-накрая сте се запознали с вашата половинка. Любовта се познава още в началото, когато е истинска и от сърце. В края на 2018 г. може да очаквате и бебе.

Рак

12-те поучителни приказки за всички ЗОДИИ

Всяка зодия си има характеристика, която е неповторима. Тези 12 приказки най-точно описват какви са зодиите по душа: ОВЕНОвенът тичал ...

Ще запомните това лято с много емоции и отговорни решения. Едва ли си представяте, че само след няколко месеца ще кажете голямото "Да" и ще се обвържете завинаги с човека, който обичате. Чудесата се случват точно тогава, когато най-малко очакваш. Бъдете сигурни, че сте с човек, който ще ви разбира и подкрепя до края на живота ви. Не се съмнявайте в искрените му чувства.

Стрелец

Вярно е, че понякога сте скептични,  когато заговорим за любов. Но точно за това и тя ще ви докаже, че вие грешите, а тя съществува. Имате малко време, за да определите какво точно търсите в един човек, за да познаете признаците, когато той се появи. Една година ще ви бъде напълно достатъчна, за да разберете, че искате да прекарате живота си с този романтичен и любящ партньор. Чака ви голяма и пищна сватба.

Дева

Най-бързо човек разбира, че нищо не контролира в този живот, когато съдбата му поднесе изненада. За ваше щастие тази изненада ще бъде от най-приятните и вълнуващи. Ще усетите какво е истинска обич и уважение. Ще обичте така, както никога досега. Ще бъде споделено и щастливо... а хубавите неща не винаги стават бавно. Особено във вашия щастлив случай. Скоро може да станете и родители.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители