4-те зодии, на които ще им върви в любовта през септември

60710
4-те зодии, на които ще им върви в любовта през септември
Снимка: iStock/Guliver

Любовните проблеми за тези 4 зодии приключват с началото на месец септември. Време им е за малко спокойствие и разбирателство. В любовта проблемите са неизбежни, но този месец щастието им ще бъде безоблачно.

Овен

Не прибързвайте да се разделяте с човека, с когото сте, само защото сте имали тежък период. Има защо да сте заедно и септември е месецът, в който ще разберете това. Човек никога не знае дали е срещнал своята половинка, но трябва да направи всичко възможно, за да не я изпусне, ако това е така. Септември ще се окаже по-романтичен, отколкото сте си представяли. Ще се изненадате на какви подвизи сте готови, само и само да докажете чувствата си на човека до вас. Очаква ви приятно пътуване, което ще запомните за цял живот заради една едничка случка, достойна за роман. Незабравим уикенд ви очаква към края на месеца. Ще се окажете по-влюбени, отколкото сте си мислели, че всъщност сте...

Лъв

3-те зодии, които ще се влюбят лудо през септември

Няма по-подходящо време за влюбване от края на лятото и началото на есента. Тогава, когато най-много имаш нужда от човек до себе си, за...

Истинска романтика ви очаква през новия месец. Септември винаги е бил вълнуващ месец за вас, но този път ще се случи нещо, за което ще разказвате години напред. Очаква ви изненада, за която винаги сте си мечтали. Отношението на един специален човек ще ви припомни какво е да си влюбен. Няма по-хубаво време от това, което споделяш с някого, към когото имаш чувства. Не се притеснявайте и не вярвайте на слухове относно личността му. От вас зависи как ще се развие тази връзка. Ако повярвате, че чувствата ви не са мимолетни, очаква ви незабравим романс. Насладете му се.

Скорпион

Дойде и вашето време за спокойствие и романтика. Тъкмо, когато сте загубили вяра, ще се появи лъч надежда в лицето на непознат с всички качества да се превърне във ваш партньор. Трябва да внимавате да не изплашите човека с прекалено големите си очаквания или дълги разкази за разочарованията ви. Оставете всички мисли настрана и се радвайте на вниманието, което ще получите. Ще прекарате незабравим уикенд, който може да ви подскаже, че този човек има сериозно отношение към връзките и няма да ви разочарова просто ей така. Септември е вашият романтичен месец - насладете му се без угризения от началото до края.

Козирог

Ще преоткриете човека до вас и ще го видите в по-различна светлина. Ежедневието малко ви пречи да се насладите на връзката, която сте изградили. Не сте си и представяли, че можете да се влюбите наново в човека, с когото сте от дълго време насам. Всичко е възможно, когато и двамата забравите за ежедневието и започнете да правите малки, но значими жестове един към друг. Бъдете откровени за това какво искате, какво ви липсва и какво обожавате да правите един за друг. Организирайте си кратко романтично пътешествие и ще се почувствате отново като в началото. Ще ви спретнат голяма изненада, която ще ви остави без думи.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com