4-те зодии, с които любовта е трудна

6534
4-те зодии, с които любовта е трудна
Снимка: iStock/Guliver

Има зодии, с които всичко става по-трудно – от една страна заради характерите, които имат, а от друга – заради самите им зодиакални знаци, в които са вплетени много недостатъци. Ето кои са зодиите, с които любовта е трудна:

ТЕЛЕЦ: Телците са много особени в любовта. Те трудно отварят сърцата си и още по-трудно се доверяват на някой. Най-големият проблем при тях е, че често са били наранявани жестоко в миналото си и точно за това не желаят да се доверяват на никого. Ако искате да имате връзка със зодия Телец, ще трябва да изчакате доста месеци, преди да спечелите доверието им. Те ще ви подложат на много изпитания, ще изпънат нервите ви до краен предел, но ако не се откажете – можете да очаквате много специална любов със зодия Телец. Те са много всеотдайни, отпуснат ли се веднъж и повярват ли във вас.

Избери си сърце от 1 до 9 и виж късмета си в ЛЮБОВТА

Любовта винаги ни изненадва с нещо и никога не знаем какво ще ни се случи. Искаш ли да видиш какъв е любовният ти късмет? Избери си сър...

РАК: Раците са хора, които обичат да се грижат първо за себе си и след това за другите. Това е основният им недостатък. Когато започнат нова връзка винаги гледат от своята гледна точка и никога не се поставят в обувките на човека до себе си. Правят точно това, което им се иска, действат по свой собствен план и никога не можете да очаквате от тях да ви поставят на първо място. Трудно е да се обичат Раците, защото все имате усещането, че не сте напълно на мястото си и не сте оценени подобаващо.

ДЕВА: Девите са много колебливи що се отнася до големите стъпки и решения в живота. Това е и техният най-голям недостатък. Никога няма да предложат брак, да решат да имат дете, ако човекът до тях не им го натяква, понякога и с години. Връзките с Девите са много особени, именно защото сякаш цяла вечност стоят на едно място и нищо ново не се случва. Трябва да сте много търпеливи, ако искате съвместен живот с Девите. Те просто не обичат големите промени, чувстват се добре там, където са и рядко можете да ги видите да правят нещо нетипично за самите тях. Много често Девите губят половинките си, именно защото ги карат да чакат вечно за брак или деца.

РИБИ: Рибите са много трудни за обичане, защото са непостоянни. Един ден ще ви кажат, че са силно влюбени във вас, на следващия ще ви кажат, че не знаят какво изпитват. Много са колебливи в чувствата си, имат много въпроси, на които и самите те не могат да си отговорят. Чудят се какво ли е истинската любов, имат ли бъдеще с човека до себе си, все са несигурни в преценката си и затова може да ви се струва, че ви разиграват, но всъщност те са такива, каквито са. Ако искате да имате дълга връзка с Риби, трябва да се научите на много търпение и да сте постоянни в чувствата си. Само така те ще са спокойни и ще могат да откликнат със същото... не веднага, разбира се, но когато са готови за това!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да пием чай правилно?

5 храни, за които да забравите след тренировка

5 храни, за които да забравите след тренировка

Как се пише: убедително или обедително?

Какво никога НЕ трябва да се казва и прави на гробището

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Да имате приятелка от тези зодии е истински дар

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как да пием чай правилно?
Как да пием чай правилно?

За много хора чаят сутрин е неразделна част от закуската и своеобразен ритуал. Но малко хора знаят, че неправилният прием на чай може да навреди...