4-те зодии, с които трудно можеш да се разбереш

28771
4-те зодии, с които трудно можеш да се разбереш
Снимка: iStock/Guliver

Има зодии, с които просто не можеш да се разбереш, каквото и да правиш, както и да се опитваш да говориш с тях. Те са своенравни, не слушат никого и трудно можеш да им кажеш каквото и да е. Ето кои са те:

ОВЕН: Овните са много сложни характери и никога не бива да подценявате техния инат и своенравността им. Те лесно могат да ви кажат, че ще направят нещо, което вие сте им наредили, но когато се обърнете – зад гърба ви ще свършат точно това, което са си наумили много преди вие да им кажете нещо. Тяхното его е много голямо и няма начин да слушат никой за съвети и препоръки. Все си мислят, че тяхната преценка е най-точна, че няма как друг да знае повече от тях и това продължава цял живот. Ако сте във връзка със зодия Овен трябва да си приготвите много здрави нерви за късане и трябва да знаете, че те никога няма да се променят, каквото и да ви казват.

Любовно предсказание за всяка зодия през ФЕВРУАРИ (Част 2)

Какво ли ни е подготвил февруари в любовта? Много зодии ще имат интересни нови връзки и запознанства. Какво точно ви очаква според зоди...

БЛИЗНАЦИ: Близнаците обичат много себе си и всичко свързано със самите тях. Уважават мнението си най-много от всички останали, което значи, че каквото и да им кажете – ще мине от едното им ухо и ще излезе през другото. Те сами искат да чертаят карта на живота си, не обичат някой да им казва какво да правят, особено когато се отнася до личния им живот. Не можете да си представите колко хора са се опитвали да „опитомят“ Близнаците и да ги подчинят на себе си, но това никога не се е случвало, няма и да се случи. Винаги ще ги видите да вървят с високо вдигната глава, няма как да се поклонят пред когото и да е и винаги ще смятат, че няма по-добри от тях... във всичко! Такива са си те, Близнаците!

ДЕВА: Девите имат особен поглед върху живота. Те обичат да изслушват всички гледни точки от всички възможни техни приятели и познати... обаче накрая отново да вземат предвид само своята собствена гледна точка. Вярват на другите, но някак си предполагат, че никой не ги познава толкова добре, че да разбере какво им се върти в ума и сърцето. За важните решения в живота все пак се допитват до семействата си, но дали ще ги послушат – това вече е въпрос с повишена трудност. В една връзка Девите са водещият партньор и това ги кара да се чувстват значими и да знаят, че контролът е в техните ръце.

КОЗИРОГ: Козирозите са още една рогата зодия, с която, разбира се, трудно можеш да излезеш на глава. Те ще ти докажат по сто начина, че няма причина да им казвате какво да правят с живота си, след като вече са си начертали точен план, който следват от ден първи. В любовта са все така вироглави, не дават никой да им каже дума за избора им на партньор в живота, макар че понякога могат много да сгрешат. Въпреки това, те искат да правят грешки, да се учат от тях и да знаят, че всичко в живота им е плод на тяхното собствено решение, не на нечие друго. Ако имате връзка със зодия Козирог, никога не подценявайте тяхното его и не го наранявайте – бъдете много внимателни, иначе много бързо можете да го загубите.

 

Любовно предсказание за всяка зодия през ФЕВРУАРИ (Част 1)

Много зодии ще открият, че месец февруари ще бъде изключително успешен в любовен план. Какво може да очаквате в любовта през февруари, ...

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

7 съвета за разведряване на настроението в мрачен и облачен ден

5 дестинации, където има огромна вероятност да ви оберат

Тази отвара от розмарин ще направи и най-сухата коса блестяща

Тази маска за лице против бръчки с жълтък е истински хит през пролетта

Как се почиства запушена цедка на кафемашина?

Кои са най-известните участници в Първата българска легия?

Каква е била традиционната българска закуска в миналото?

Каква е основната разлика между белка и златка?

Каква е основната разлика между винена и гроздова ракия?

От коя фолклорна област идва правото хоро?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com