4-те зодии с нова ТРЪПКА през есента

23609
4-те зодии с нова ТРЪПКА през есента
Снимка: iStock/Guliver

Остават броени дни до настъпването на астрономическата есен и е време да разберем кои са 4-те зодии, за които тя ще е изпълнена с любов и нови романтични преживявания.

ТЕЛЕЦ

3-те най-злобни ЗОДИИ, от които да се пазиш

Има зодии, от които много трябва да се пазиш, особено когато ги ядосаш. Всяка зодия има праг на търпимост, но при тези 3 зодии прагът е...

За Телците лятото не винаги е много силен любовен сезон, макар че сърцата им са изцяло готови да обичат и да преживеят нещо романтично. Точно, когато загубят вяра, идва есента, а с нея и някой нов човек, който да стопли сърцата им. Новата тръпка на Телците ще е с рогата зодия, което не бива да ги притеснява, а просто да им даде знак накъде да се оглеждат. Ще има изненади, ще има настояване от отсрещната страна и много, много силни чувства, които ще пламнат бързо като огън... но няма да изгорят нито една от двете зодии!

РАК

Много романтична есен очаква Раците! Ще попаднат на нов човек, който така ще им завърти главата, че няма да знаят къде се намират. Ще има изненади по средата на нощта, букети с цветя по време на работа и страшно романтични вечери с гледки към целия град. Това романтично начало ще е предпоставка за една много сериозна връзка, която може да премине и към предложение за брак към края на следващата година. Раците трябва да внимават само да не се появи някоя стара любов от миналото им, която може да иска да развали всичко. Не бива да им се позволява!

СКОРПИОН

3-те зодии, на които НИКОЙ не може да стъпи на малкия пръст

Има хора, които са родени лидери, открояват се от останалите и блестят с нещо специално, което никой друг не притежава. Това са 3-те з...

За Скорпионите е време за малко нови приключения и страстна любов, която напълно да им завърти главата. Още през октомври ще срещнат не един, а двама души, които ще се борят за сърцето им. В началото може да опита да се среща и с двамата, но това бързо ще приключи, когато сърцето им подскаже кой е Истинският. Любовта ще пламне бързо, ще е страстна, но не обещава да е много дълга. Въпреки това Скорпионите ще се насладят на преживяването, ще повдигнат малко самочувствието си и ще се чувстват отлично в кожата си.

ВОДОЛЕЙ

За Водолеите тази есен може да е много съдбоносна, защото е много вероятно да срещнат човека, с когото ще прекарат целия си живот. Интересно е, че вече може би са го срещнали, но изобщо не го забелязват в тази светлина. Водолеите ще получат много внимание, ще им е нужно малко време, в което да помислят дали това е техния човек... но в крайна сметка ще усетят със сърцето си, че са на прав път. Най-хубавите мигове тази есен ще са непосредствено преди настъпването на зимата, когато чувствата ще пламнат в огромен романтичен пожар.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

6 лайфхака от тези, които са отслабнали без диета

Знаете ли кои са седемте изкуства

Кои са първите симптоми на пролетна умора

Мис съвършенство: как да свалим мазнините по корема

Тази домашна захранка за шаран ще подобри вашия риболов значително

8 вредни комбинации от храни, които ядем ежедневно

Как се пише: известна или извесна?

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com