4-те зодии с НОВИНА до края на 2020 г.

5555
4-те зодии с НОВИНА до края на 2020 г.
Снимка: iStock/Guliver

Краят на годината е близо, но не чак толкова близо, че на могат да се случат още много вълнуващи неща за доста голяма част от зодиите. Ще има сълзи от щастие, хубави новини и много радостни събития. Ето кои са зодиите, които ще получат голяма новина до края на 2020 година.

ОВЕН

4-те зодии, които имат най-дълги връзки

Някои хора успяват да запазят връзката си за по-дълъг период от време, заради определени качества, които притежават. Има зодии, които с...

Овните ще имат много интересни дни до края на 2020 година. Всичко изглежда, че си върви, както досега, но това изобщо няма да бъде така. Спокойствието е само привидно, а Овните трябва да се готвят за голяма и щастлива промяна в живота им. Няма да бавим повече хубавата новина – честито, Овни, много голяма част от вас ще научат, че ще стават родители! Каква по-голяма радост от едно малко бебе, което да озари дома ви и да ви накара да се почувствате зрели, изпълнени с гордост и справящи се чудесно с живота. Хубавата новина ще дойде към края на годината, бъдете готови за много щастие и много трепетно очакване през новата 2021 година.

ДЕВА

Девите обикновено имат силна развита интуиция и често усещат новите събития в живота си, още преди да са се случили. Точно това е случаят и в момента – знаят, че им предстои нещо голямо, но някак си не могат да разберат точно в каква част от живота си трябва да очакват голямата промяна. Истината е, че промяната ще е свързана с любовния им живот – Девите ще се сгодят малко преди началото на 2021 година! Ще бъде вълнуващо, романтично, премислено и всичко ще мине гладко и много щастливо. Време е за следващата голяма крачка и Девите добре знаят това. Следващата година ще мине шеметно в подготовка за сватбата, списъци с гости и много вълнуващи подробности около щастливото събитие в живота им.

СКОРПИОН

7 начина да привлечете нова любов в живота си

Понякога си мислим, че любовта ни е забравила и все ни подминава, докато един ден не се окаже, че ние не правим достатъчно, за да я при...

Скорпионите имат няколко нови неща в живота си, с които сякаш все още не могат да свикнат. И ето, че им предстои още нещо, но този път обещаваме, че ще го приемат много по-лесно, защото събитието е щастливо и очаквано от много време. Скорпионите съвсем скоро ще могат да се похвалят с нов дом! Мечтата им ще се сбъдне за много кратко време и няма да повярват на късмета си. Е, има и такива моменти в живота, в които всичко се случва шеметно бързо и хубавото е, че е за добро. Новото жилище ще бъде истински коледен подарък за Скорпионите, които отдавна мечтаят това да им се случи.

СТРЕЛЕЦ

Стрелците вярват в чудесата и знаят, че ги очаква нещо специално, макар че няма много време до края на тази година. В любовен план нещата при Стрелците ще се раздвижат и те ще започнат нова и вълнуваща връзка. Много е вероятно тази връзка да е за цял живот и да срещнат сродната си душа, с която още догодина могат да се сгодят. Щастливите любовни събития за Стрелците няма да приключат с края на тази година, ами ще продължат и в началото на следващата. Бъдете готови за много емоции, за много вълнение и за един от най-щастливите периоди в живота ви.

 

6 причини защо някои дълги връзки НЕ стигат до сватба

Всички ние имаме в обкръжението си двойки, които са заедно 6-8 години, но вечно са само гаджета и така и не ги виждаме сгодени, нито п...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо не трябва да се глезите с безплатни бонбони на рецепцията?

Тези жени не могат да носят обувки с висок ток

Пътешествие за вкуса: 5 интернационални ресторанта в София

Как се казва столицата на Шри Ланка

Как се казва столицата на Пакистан

Как да избегнете сълзите, когато режете лук: 8 начина, които трябва да опитате

Защо шоколадът ни прави по-щастливи: 9 изненадващи факта за любимото лакомство

Можете ли да отслабнете по-бързо, като тренирате на празен стомах?

Как се пише: осигуровки, осигоровки, усигуровки или усигоровки?

Какъв пост се спазва през Страстната седмица?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com