4-те зодии, в които всички са влюбени

11548
4-те зодии, в които всички са влюбени

Е, има едни такива чаровници, които не оставят шанс на другите. Те винаги са заобиколени от обожатели и никога не остават сами. Това са 4-те зодии, които се радват на внимание и винаги има някой, който въздиша след тях:

Овен

Най-чаровните омайници в Зодиака, които могат да ти завъртят главата само с погледа и присъствието си. Осанката им напомня за сила, жестовете им за власт, а усмивката им за страст. Овните са невероятни любовници и излъчват сексапил, на който никой не може да устои. За щастие външният вид и първото впечатление не лъжат, защото в леглото са огън. Най-големият плюс на тази зодия е, освен всички привлекателности, те са и изключителни романтици, когато се влюбят истински. Неустоими са!

Близнаци

3-те двойки зодии, които НЕ могат да се понасят

Има хора, които не могат да си паснат, каквото и да се случи. Ако случайно попаднат във връзка, много скоро ще разберат, че няма шанс д...

Леката загадъчност около зодия Близнаци е основната причина след тях винаги да има опашка от ухажори. Те изглеждат леко свенливи, сдържани са в поведението и това е силен магнит за противоположния пол - той иска да ги разгадае. Освен това Близнаците са пословични красавци, които омайват, още преди да са казали дума. Не допускат лесно хора до себе си и това дразни всички, които им се възхищават отдалеч. Не можеш да избягаш от любовната магия на Близнаците.

Стрелец

Няма по-големи любовчии от Стрелците. Техният живот никак не е скучен и винаги се вкарват във филми, от които после трудно излизат. Запазената им марка е да омаят повече от една "жертва" и да получават внимание от повече места. Това подхранва доволно самочувствието им, а то привлича околните. Стрелците могат да те накарат да се влюбиш в тях за една нощ и след това да не можеш да ги забравиш цял живот. Играта им е опасна, помисли, преди да се включиш.

Скорпион

Всяка зодия си има своя трик, така е и със Скорпионите. Те не са особено директни, влизат в разговора съвсем вяло и докато се усетиш, вече са на един дъх разстояние и те хипнотизират с поглед и леко докосване по ръката. Галантни са, свалките им са съвсем отработени и това подлудява. Точно, когато ти стане най-интересно, те се отдръпват. Именно така разпалват интереса от другата страна.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

Стихотворение за 20 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 20 април 2024

Митове и истини: Прави ли ни кафето зависими?

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?
Кафявите яйца ще изчезнат от магазините. Защо?

След няколко години потребителите в Германия може би вече няма да могат да избират между кафяви и бели яйца. "Днес вече виждаме все по-малко кафяви...