4-те зодии, в които всички са влюбени

11524
4-те зодии, в които всички са влюбени

Е, има едни такива чаровници, които не оставят шанс на другите. Те винаги са заобиколени от обожатели и никога не остават сами. Това са 4-те зодии, които се радват на внимание и винаги има някой, който въздиша след тях:

Овен

Най-чаровните омайници в Зодиака, които могат да ти завъртят главата само с погледа и присъствието си. Осанката им напомня за сила, жестовете им за власт, а усмивката им за страст. Овните са невероятни любовници и излъчват сексапил, на който никой не може да устои. За щастие външният вид и първото впечатление не лъжат, защото в леглото са огън. Най-големият плюс на тази зодия е, освен всички привлекателности, те са и изключителни романтици, когато се влюбят истински. Неустоими са!

Близнаци

3-те двойки зодии, които НЕ могат да се понасят

Има хора, които не могат да си паснат, каквото и да се случи. Ако случайно попаднат във връзка, много скоро ще разберат, че няма шанс д...

Леката загадъчност около зодия Близнаци е основната причина след тях винаги да има опашка от ухажори. Те изглеждат леко свенливи, сдържани са в поведението и това е силен магнит за противоположния пол - той иска да ги разгадае. Освен това Близнаците са пословични красавци, които омайват, още преди да са казали дума. Не допускат лесно хора до себе си и това дразни всички, които им се възхищават отдалеч. Не можеш да избягаш от любовната магия на Близнаците.

Стрелец

Няма по-големи любовчии от Стрелците. Техният живот никак не е скучен и винаги се вкарват във филми, от които после трудно излизат. Запазената им марка е да омаят повече от една "жертва" и да получават внимание от повече места. Това подхранва доволно самочувствието им, а то привлича околните. Стрелците могат да те накарат да се влюбиш в тях за една нощ и след това да не можеш да ги забравиш цял живот. Играта им е опасна, помисли, преди да се включиш.

Скорпион

Всяка зодия си има своя трик, така е и със Скорпионите. Те не са особено директни, влизат в разговора съвсем вяло и докато се усетиш, вече са на един дъх разстояние и те хипнотизират с поглед и леко докосване по ръката. Галантни са, свалките им са съвсем отработени и това подлудява. Точно, когато ти стане най-интересно, те се отдръпват. Именно така разпалват интереса от другата страна.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

4 причини, поради които Скорпионът управлява зодиакалния кръг

От мрънкане и стрес: храни, които съдържат много магнезий

С какво се храни шаранът?

Любителка на животните обърка помпон от шапка с ранен таралеж и хукна да го спасява (СНИМКА)

Как да запазите спокойствие, когато всичко около вас предизвиква стрес

С какво се храни синигерът?

"Русият" шоколад на Франция срещу розовия на Швейцария: Кой ще спечели битката?

Кога е полезно жабуренето с кислородна вода?

Защо имаме вдлъбнатина между носа и горната устна?

Как се пише: заместник министър-председател или заместник-министър-председател?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com